Nagel & Handen

Win een Herôme workshop voor 2 personen in het Amstel Hotel t.w.v. EUR 99,00

Op zaterdag 24 november organiseert Herôme een fijne workshop in het Amstel Hotel in Amsterdam. In vier uur tijd leer je alles over nagelverzorging en nagels lakken, onder genot van luxe hapjes en drankjes in een prachtige entourage. Pas geleden hebben we al een winactie gehouden, de winnaars daarvan hebben zojuist bericht gekregen, maar nu mogen we nog 2 kaarten weggeven! Is het iets voor jou?

Je wordt op zaterdag 24 november 2012 om 13:45 uur verwacht in de Spiegelzaal van het Amstel Hotel(wat een mooie locatie) en de workshop duurt tot 17:45 uur. Natuurlijk kun je van te voren nog lekker even shoppen in Amsterdam en daarna ga je door naar een gezellig restaurantje!
De workshop kost (zoals je hierboven kunt zien) normaal EUR 49,95 per persoon, waarvoor je dan wel een fijne Herôme goodiebag t.w.v. EUR 49,95 krijgt. Maar als winnaar hoef je dat bedrag uiteraard niet te betalen, je bent de gast van Beautyscene.nl en Herôme.
In eerste instantie zou Wendy of Debbie ook aanwezig zijn bij de workshop, maar door de wijziging lukt dat helaas niet meer, maar we staan onze plaatsen graag af aan twee van onze lezers.

Je maakt op de volgende manier kans op het bijwonen van de luxe Herôme workshop:

  • stuur een mail naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Herome met daarin jouw motivatie waarom je aan deze workshop mee wilt doen. Dat mag met een foto van jouw nagels (misschien hebben ze echt veel hulp nodig?) maar dat hoeft niet. Degene met de beste, leukste en/of de meest originele motivatie wint de workshop.
  • je mag je alleen opgeven, maar je mag je ook samen met iemand opgeven, uiteraard hebben we ook van die persoon een leuke/goede motivatie nodig, maximaal twee personen en liefst niet jonger dan 12 jaar. 
  • geef ook even aan of je bereid bent mee te werken aan een artikel op Beautyscene
  • doe dit voor donderdag 22 november 2012, op die dag nemen we nl. persoonlijk contact op met de winnaars, snel reageren is een must i.v.m. de planning dus hou de mail zeker in de gaten

Natuurlijk kun je je ook direct inschrijven voor de workshop, doe dat zeker als je het echt niet wilt missen, want de plaatsen zijn zeer beperkt en ook wij hebben maar twee plaatsen om weg te geven. Reserveren doe je via workshops@herome.nl, doe het z.s.m. om zeker te zijn van een plaatsje!
Deel dit artikel
Back to top