Nieuws

Rouge Dior Nude - naakt in verschillende variaties!

Een tijdje geleden hebben we jullie in dit artikel kennis laten maken met o.a. de nieuwe Rouge Dior Nude lipsticks. Een nude lipstick, nagellak of make-uplook - het staat op het verlanglijstje van velen, maar zo simpel als het lijkt is het niet. Dior maakt het een beetje makkelijker, door onder deze naam meerdere kleuren lipstick en nagellak uit te brengen, kijk je mee naar de swatches?

De formule van de Rouge Dior Nude lipsticks is heel prettig, ze zijn vrij licht van structuur en toch zeer dekkend, zelfs bij de lichtere kleuren. Je voelt de lipstick vrijwel niet op de lippen zitten en dat is in elk geval een eigenschap die ik zeer waardeer in een lipstick. Knallende kleuren, ik draag ze wel, maar 9 van de 10 keer kies ik toch voor een iets rustigere, meer natuurlijke kleur. De houdbaarheid is vrij normaal, de lippen blijven tijdens het dragen van de lipsticks goed gehydrateerd aanvoelen en de lipsticks hebben een vrij natuurlijke semi-matte glans.

v.l.n.r. Grège, Guipure en Esquisse

De verpakkingen zijn vrij strak, donker van kleur en hebben een nachtblauwe bovenkant met het logo van Dior, ze liggen prettig in de hand en de doppen sluiten goed af na gebruik. Op de foto''s hieronder heb ik telkens één normaal laagje van de lipsticks aangebracht op mijn lippen.

Rouge Dior Nude 169 Grège - een zachtroze lipstick met een bruine ondertoon, zorgt voor een zeer natuurlijk uitstraling

Rouge Dior Nude 663 Guipure - roze met een vleugje fuchsia waarin ik ook een beetje rood in terug zie, al is het toch nog wel subtiel

Rouge Dior Nude 683 Esquisse - roze met een tikje bordeaux en bruin, past goed in het modebeeld van deze winter en blijft toch een vrolijke, levendige kleur die veel vrouwen goed zal staan.
De nagellakken uit de collectie zijn mooi, neutraal van tinten, maar zeker niet saai. Mijn favoriet is de Grège, al lijkt deze toch wel erg veel op de Incognito (al is die toch iets meer roze). Ik heb de lakjes in twee laagjes aangebracht, zonder topcoat!

Dior vernis Grège - de naam is ene samentrekking van beige en gris (grijs), toch vind ik er maar weinig grijzigs in terug in deze, mooie tint. Prima dekking in twee laagjes, iets wat je niet altijd ziet bij zulke licht gekleurde lakjes.

Dior vernis 715 Dune - als ik aan Dune denk, dan moet ik direct denken aan de oude geur met dezelfde naam, kennen julllie die nog? Deze donkerbruin/grijze kleur met ietwat paars doet mij nogal denken aan Particuliere, maar een dupe is het toch echt niet. 

De Dior Rouge Dior Nude collectie ligt momenteel in de winkels, je kunt alle informatie over de producten in dit artikel nog even nalezen, daar vind je ook de prijzen. Na het swatchen van deze lakjes ben ik eigenlijk wel erg nieuwsgierig geworden naar de andere twee nagellakjes, toch nog meer even naar de winkel? Of toch liever online shoppen bij Douglas, ze zijn er namelijk nog!

Kies jij ook regelmatig voor een "nude" look?

Deel dit artikel
Back to top