Nagel & Handen

Snapshot - Essie We're in it together (exclusief bij DA voor Pink Ribbon)

In oktober staan wij ook stil bij de vreselijke ziekte borstkanker die veel vrouwen (en mannen) treft. Via verschillende initiatieven zoals Pink Ribbon wordt de ziekte onder de aandacht gebracht om zo meer bewustzijn te creëeren en natuurlijk om ook geld in te zamelen voor onderzoek naar deze ziekte. Essie is een van de merken die een speciaal product heeft uitgebracht, waarvan een deel van de opbrengt gaat naar het goede doel, We''re in it together!

Essie We''re in it together - snoeperig roze met fijne witte/zilveren en lichtblauwe fijne shimmers, op de foto draag ik twee laagjes
Essie We''re in it together

zal deze maand exclusief verkocht worden bij de winkels van DA voor een bedrag van EUR 9,99. 15 % van de opbrengst gaat naar A Sisters Hope, een internationale organisatie die geld inzamelt voor onderzoek naar borstkanker. Op hun website kun je meer informatie vinden, zeker de moeite waard om even te bezoeken en om hun te steunen.

Hoe mooi zou het zijn als al onze lezers deze maand dit nagellakje zouden aanschaffen? Op die manier steunen we vrouwen die deze vreselijke ziekte treft, dat is toch een mooi gebaar? Natuurlijk kun je ook direct een bedrag overmaken aan één van organisaties die geld inzamelen als je dat prettiger vindt. Op naar DA allemaal!

Deel dit artikel
Back to top