Nieuws

HEMA opent beautyshops in Amsterdam en Haarlem

Leuk nieuws voor fans van HEMA, beauty en budgetshopping! HEMA lanceert vandaag in de Kalverstraat in Amsterdam een nieuw concept, een echte HEMA beautystore met alleen maar producten van hun eigen merk! Niet meer speuren tussen de rookworsten en pyjama''s, maar in stijl compleet met professionele medewerkers, mooi licht en de mogelijkheid om alles goed uit te proberen. Klinkt goed toch?

Vandaag opent het allereerste filiaal in de Kalverstraat in Amsterdam, morgen opent de tweede ook al in de Barteljorisstraat in Haarlem. In de winkels is er voldoende ruimte om jezelf op te maken en om inspiratie op te doen. De medewerkers geven advies welke make-up het beste je past en kunnen je ook tips geven hoe je jezelf moet opmaken. Leuk zijn ook de unieke spiegels met verschillende lichteffecten, zo kun je makkelijk zien welke make-upkleuren geschikt zijn voor een toegankelijke kantoorlook of een feestelijke uitgaanslook.

Naast deze twee "standalone winkels", gaat er bij de grotere HEMA filialen ook het één en ander veranderen. Deze krijgen (of hebben inmiddels) zogenaamde beautyshop-in-shops met daarin de gehele cosmeticacollectie. Hopelijk zal dit in alle grote filialen voor het eind van het jaar gerealiseerd zijn, de kleinere filialen krijgen uiteraard ook een selectie van het vernieuwde assortiment.
HEMA heeft het goed gezien, in deze tijd is het belangrijk om een luxe uitstraling te combineren met fijne prijzen, nu kun je in een leukere omgeving eens rustig kijken naar het grote HEMA assortiment.

Wisten jullie ook dat de producten van HEMA nooit op dieren getest zijn? Gaan jullie een kijkje nemen bij deze winkels? En zouden jullie meer willen weten over de kwaliteit, kleuren en producten van HEMA? Ofwel...willen jullie dat wij dit eens vaker gaan reviewen?

Deel dit artikel
Back to top