Nagel & Handen

Kure Bazaar nagellak - 85 % natuurlijk & prachtig! (+ winactie)

Hebben jullie pas het artikel over Kure Bazaar gelezen? Dit prachtige Franse merk verovert momenteel Nederland en dat is helemaal terecht! Nagellak die voor meer dan 80 % bestaat uit natuurlijke materialen zoals houtpulp, katoen en maïs en ook nog eens prachtig is, dat willen we allemaal! Lang houdbaar, dekkend in één laagje en verkrijgbaar in de mooiste kleuren, zegt dat "musthave" of niet? Wij geven 2 mooie setjes weg, kijk je snel mee?

Kure Bazaar heeft als motto "the good nail philosophy", prachtige nagels in hippe kleuren waarbij de formule van de nagellak voor 85 % van natuurlijke afkomst is. Het heeft heel wat jaren geduurd voordat Kure Bazaar de perfecte formule had gevonden, waardoor de nagellak perfect van kleur was met prachtige glans en uitstekende houdbaarheid, maar het is gelukt. De nagellak is o.a. gemaakt van houtpulp, katoen, maïs, aardappelen en tarwe, ongeloofelijk toch?

De lakjes lakken erg fijn, de licht vierkante sierdop haal je van het flesje al en wat blijft is een smaller, ronde dop die goed in de hand ligt, hooguit is het materiaal een tikje te glad. Maar ik heb voldoende houvast om netjes te lakken, het kwastje is vrij normaal, niet al te dik en dat vind ik zelf wel fijn, met 3 stroken lak is de hele nagel bedekt, vaak al in één laagje.

Laten we eens kijken naar zes Kure Bazaar lakjes geswatcht, we hebben een "nude" setje en een "dark" setje en het leukste is...we gaan ook nog twee setjes weggeven! Maar eerst even kijken of je de lakjes wel mooi vindt? Oh ja, op de foto''s heb ik van bij alle lakjes maar één laagje aangebracht, zonder topcoat, what you see is what you get!

Meet the nudes! met v.l.n.r. Corso 22, Essenziale & Macaron

Kure Bazaar Corso 22

Kure Bazaar Essenziale

Kure Bazaar Macaron
Say hello to the darks! met v.l.n.r. Rock Star, Catwalk & Scandal

Kure Bazaar Rock Star

Kure Bazaar Catwalk

Kure Bazaar Scandal

Zoals ik al vertelde, de lakjes zijn echt bijzonder fijn in gebruik. Vrijwel alle lakjes dekken in één laagje en de droogtijd is zeer kort. De houdbaarheid is heel erg goed, zo zit Rock Star na meer dan een week nog perfect op mijn teennagels, één laagje zonder topcoat! Amazing dus! En dat voor een lakje dat voor 85 % natuurlijk is, wat mij betreft schakelen alle merken over op deze formule!

We geven in samenwerking met Promakeupstore (de fijne Nederlandse webshop met unieke professionele make-up merken) twee leuke setjes Kure Bazaar nagellak weg. Dat doen we dit keer via Twitter, zorg er dus voor dat je een account hebt of er één aanmaakt.En daarna ga je natuurlijk direct  @promakeupstore en @mrsbeautyscene volgen! Om kans te maken op een van de twee setjes stuur je vervolgens de volgende tweet:

Voor het "nude" setje stuur je de volgende tweet (kopieer de tekst voor het gemak): 
I love nudes! Daarom doe ik mee met de Kure Bazaar winactie van @mrsbeautyscene & @promakeupstore http://t.co/omuwmiYs (t/m 17/10)

Voor het "darks" setje stuur je de volgende tweet :
 I love darks! Daarom doe ik mee met de Kure Bazaar winactie van @mrsbeautyscene & @promakeupstore (t/m 17/10) http://t.co/7gWnLR1x

Je mag natuurlijk ook meedoen voor beide setjes, maar je kunt er maar 1 per persoon winnen. Natuurlijk winnen jullie nieuwe lakjes en niet onze exemplaren die op de foto staan. Wij maken de winnaar na 17/10 op Twitter bekend, zowel via @promakeupstore als @mrsbeautyscene, waarna de winnaars hun lakjes thuisgestuurd krijgen. Doen jullie mee?

Natuurlijk kun je de lakjes ook kopen, bij Promakeupstore, maar bijvoorbeeld ook in de winkels van Skins. Je betaalt EUR 16,30 voor een flesje van 10 ml, er zijn 24 verschillende kleuren te vinden in de collectie.  De vaste collectie wordt ieder seizoen aangevuld met fashionable seizoenskleuren, niet alleen goed maar ook nog eens mooi op de nagels!

Deel dit artikel
Back to top