Inspiratie & Tutorials

Nieuw & veelbelovend van november 2012

In deze rubriek laten we jullie regelmatig een selectie aan producten zien, die recent op de redactie zijn binnengekomen of die wij zelf (her)ontdekt hebben. Producten die zeker de moeite waard zijn om eens nader te onderzoeken en te testen, maar we willen ons enthousiasme eigenlijk zo snel mogelijk met jullie delen. Zie je de producten in de winkels, neem dan zeker eens een kijkje, het zijn producten om in de gaten te houden! Vandaag onze selectie van begin november 2012, laat het testen beginnen!

Sommige van de producten heb ik al (kort) getest en ze beloven veel goeds, ze hebben onze eerste keuring meer dan doorstaan. Op de foto''s zien jullie ook producten die al lang bestaan, maar die ik nu pas voor het eerst heb gebruikt of producten die ik eindelijk weer eens heb gebruikt. De producten hebben zeker één ding gemeen, jullie gaan er nog veel meer van horen!

Gezichtsverzorging


  • Philosophy The Microdelivery triple-acid brightening peel EUR 64,02 - deze, per stuk verpakte, pads gebruik je maar één keer per week, het gaat zorgen voor een glanzende huid, een verbeterde huidstructuur en zelfs fijne rimpeltjes gaan erdoor verdwijnen! Week drie is ingegaan!
  • La Prairie Advanced Marine Biology revitalizing emulsion EUR 100,67 - La Praire introduceerde deze no-nonsense lijn met prachtige maritieme ingrediënten die de huid revitaliseren en hydrateren. De ingrediënten worden op ecologische wijze, op land in grote tanks, verbouwt om de oceanen te sparen. Heerlijke producten!
  • Dermalogica Skinperfect primer SPF 30 - een primer die mijn huid gladder maakt, de huidstructuur verbeterd en beschermt tegen de zon en ook nog eens het talg reguleert, aanrader!
  • Clinique Pore Refining solution correcting serum EUR 45,00 - last van grove poriën? Clinique heeft echt een fijne, verbeterde lijn met producten, dit serum zorgt direct voor een gladdere huid en zorgt op lange termijn echt voor fijnere poriën
  • Dr. Brandt dark spot corrector EUR 59,95 - een niet-vette gel die pigmentvlekken goed aanpakt, fijn product, zeker ook voor mannen een aanrader, lekker fris en vrijwel geurloos, voelt goed aan op de huid
  • Estee Lauder Perfectionist [CP+R] EUR 111,00 - ben jij het stadium van fijne lijntjes helaas voorbij en komen de diepere, serieuze rimpels nu echt tevoorschijn? Dan is het misschien tijd om over te stappen op een verstevigend serum zoals deze. De collageenproductie wordt direct aangepakt en dat zorgt voor minder diepe rimpels in 4 weken tijd. Ik ga er mee aan de slag, weg met de rimpels op mijn voorhoofd!
  • Cleanser 27 by M.E. Skin Lab EUR 59,00 - een vaste, reiniger die op de huid versmelt met make-up en vuil, reingt diep en zorgt voor een gevoedde huid, heerlijke manier om de huid te reinigen, je wordt er helemaal rustig van. Misschien minder geschikt voor een vette huid, maar perfect voor de droge (winter)huid (via http://cosmetics27-shop.nl)
  • Origins Make a difference plus + EUR 45,00 - Origins heeft de Make a difference lijn verbeterd, voor ieder huidtype vind je nu een diep hydraterende huid die de vochtarme huid aanpakt of die nu droog/normaal of vet is. Heel fijn!

Make-up
  • Sleek oogschaduw palette (via Sephora of shop.misslipgloss.nl) - eindelijk te koop in een "echte" winkel, twee palette van Sleek! Superleuk natuurlijk, maar eigenlijk kennen de liefhebbers deze palette''s allang, veel webshops verkopen ze ook
  • L''Oreal Paris Volume Million Lashes mascara EUR 17,28 - een miljoen wimpers wie wil dat nu niet? L''Oréal Paris heeft weer een nieuwe mascara, nu in een leuke rood/gouden verpakking
  • Tom Ford Mink nagellak (binnenkort via parfuma.com) - eindelijk kan ik de Tom Ford lakjes simpel in Belgie bestellen, binnen een paar weken krijgt Parfuma een aantal lakjes binnen, ik bestel waarschijnlijk als eerste. Ze zijn heel fijn, zeer, zeer sterk en ze zijn van Tom Ford!
  • Kure Bazaar nagellak EUR 16,30 (voor verkooppunten www.beautymusthaves.nl) - deze hebben jullie allang gezien op Beautyscene,  maar het is maar een voorproefje, er komen nl. zoveel mooie nieuwe lakjes aan in de herfst/winter/kerst collectie van Kure Bazaar
  • Estée Lauder oogschaduw Pure Color Gelee eye shadow EUR 24,00 - opvallend fijne oogschaduws, goede pigmentatie, blijven lang zitten en geven een prachtige glans, van mij mogen er nog veel meer kleuren naar Nederland komen
  • PUPA VAMP! mascara EUR 16,95 - fijne mascara, met een compact borsteltje die de ietwat plakkerige formule goed aanbrengt op de wimpers. ik heb er blij mee!
  • Sensai Kanebo quad Benjiful EUR 43,96 - zijdezachte oogschaduws in dit, niet zo opvallend, palette maar de kwaliteit is heel fijn. Mooi om een basic look mee te maken, mede door de gelliner die er ook in zit.
  • L''Oréal Paris Shine Caresse lipgloss/stain EUR 15,24 - een goedkopere versie van de YSL Rouge Pur couture, een combinatie van stain en gloss, erg mooi resultaat!
  • Kiko water eyeshadow (niet in Nederland te koop) - hier hebben jullie helemaal niets aan....ze worden niet in Nederland verkocht! Maar mooi zijn ze wel, kopen dus als je in het buitenland bent!
  • MAC The Perfect Cheek blush van de Marilyn Monroe collectie EUR 22,00 - niet meer te koop, maar zo mooi!!! Als je deze nog tegenkomt in de winkel, dan moet deze perfecte roze zeker meenemen
Haarverzorging

  • Toni & Guy casual sculpting powder prijs NNB - wil je dat jouw haar volume en grip krijgt bij de haaraanzet? Dan is texturizing poeder echt geweldig, ook super om te combineren met de toupeerkam
  • Toni & Guy serum prijs NNB - springerig haar? Tem het direct met een druppel (meer is niet nodig) van dit heerlijk ruikende serum! Binnenkort bij Etos te  vinden!
  • Lush Shine so bright EUR 9,50 - gespleten puntjes die je liever niet ziet terwijl je onderweg bent naar een afspraak! Wrijf met je vinger over de compacte olie en als bij toverslag zijn de gespleten puntjes weg
  • Lush Big shampoo EUR 18,25 - helemaal niet nieuw natuurlijk, maar opnieuw ontdekt doordat ik de nieuwe Lush Big conditioner toch echt wilde combineren met de bekende shampoo met zeezout, binnenkort meer!
  • Lush Sea spray EUR 17,95 - ik heb deze al eens laten zien in een filmpje, te lekker is deze zeezout spray van Lush. De geur is amazing! Zorg direct voor de "beach" look, het haar is stugger en een beetje wild
  • L''Oreal Paris Ellnett thermal protection EUR 7,99 - eindelijk is er ook een Elnett product als pre-styling te gebruiken, er zijn 3 verschillende soorten, deze zorgt voor volume en beschemt tegen hitte van de fohn of fohnborstel. De geur is ook prettig, niet de klassieke Elnett hairspray geur....
  • Moroccanoil Weightless Hydrating mask EUR 39,90 - heb je fijn haar en kan het wel wat extra voeding gebruiken? Dan is dit masker ideaal, het maakt het haar niet zwaar maar zorgt wel voor diepe hydratatie. In de winter kan jouw haar dit echt gebruiken, zeker omdat je vaker binnen zit en de lucht daar (te) droog is, het resultaat is : statisch haar. Laat het masker 5-7 minuten intrekken en spoel heel goed uit! Net zolang tot het water geen belletjes meer bevat, heel belangrijk!
Lichaamsverzorging

  • Dove winter care nourishing body wash - heerlijke nieuwe winterse geur met veel amber, als je deze in de winkels ziet moet je hem gewoon meeneme.
  • Philosophy Cinnamon Buns 3-in-1 shower gel, shampoo en bath gel EUR 15,50 - kaneelbroodjes in een flesje? Heerlijk om mee te douchen en je hoeft niet bang te zijn om te snoeperig te ruiken, want de geur blijft vrijwel niet hangen na het afdrogen. Ook weleens fijn om teveel geuren door elkaar te voorkomen
  • Weleda Lavendel ontspanningsbad EUR 13,00 - moeite met in slaap komen? stap dan in een warm bad met een dopje Lavendel ontspanningsbad, de naam zegt al genoeg, heerlijk & zeer rustgevend!
  • Kiehl''s Nashi Blossom & Pink Grapefruit body cleanser EUR 24,00 - nieuw van Kiehl''s zijn de Aromatic Blends, 3 geuren met frisse en fruitige noten die elk in drie producten worden uitgebracht : een bodymist, een body lotion en een body cleanser. Ik ben gek op rode/roze grapefruit, zowel om te eten als om te drinken, nu douche ik er ook mee
  • Aveda hand relief (Pink Ribbon versie) EUR 32,00 - een hand creme die de droogste handen weer mooi en zacht maakt? Aveda lukt het zeker, de geur is typisch Aveda, een tikje kruidig en vooral groen. 
  • Burt''s Bees Richly replenishing body lotion EUR 12,95 - aangeraden door Burt himself (nu ja, zijn Nederlandse vertegenwoordiger), de body butter die iedere droge huid omtovert in een zachte, glanzende huid. De eerste tests zijn gedaan en het ziet er heel goed uit.
Parfum

  • Valentino Valentina Assoluto EUR 83,20 - de meer intense versie van de nieuwe klassieker Valentina, het flesje is te prachtig, het perfecte cadeau voor de vrouw waarvan je houdt!
  • Reminiscence Vanille EUR 49,82 - vanille...een geur dit past bij dit jaargetijde, zeker deze warme, niet al te zoete versie van Reminiscence. Het no-nonsense flesje ziet er strak en eenvoudig uit, maar het gaat tenslotte om de inhoud!
  • Balenciaga Florabotanica EUR 75,00 - een speciale combinatie van munt, anjer, amber, vetiver en roos in een "ronde" compositie springt er deze winter echt uit. Ik rook deze geur voor het eerst in de prachtige Bergdorf Goodmann winkel in New York en iedere keer als ik Florabotanica draag waan ik mij weer in de winkel. Bijzonder, zo moet je deze geur omschrijven die zowel fris als warm is en totaal anders is dan veel standaard bloemige geuren, een aanrader!
  • Byredo Black Saffron EUR 142,40 - deze geur opent  redelijk fris en een tikje fruitig maar transformeert echt in iets heel bijzonders, warm, kruidig en vooral veel leer! Het is een unisex geur die ik met plezier draag (via www.skins.nl)
  • Maison Francis Kurkdijan Amyris homme EUR 106,80 - een mannengeur die vrouwen heerlijk vinden! Typisch dat dit het geval bleek bij de persdag, alle vrouwen vielen voor deze geur. Misschien juist een reden om hem niet voor jouw man te kopen maar wel voor jezelf? (via www.skins.nl)
  • Hierbas de Ibiza EUR 61,00 - ik kocht deze geur op Ibiza en dacht dat het een typische eau de cologne was, fris, licht fruitig en citrusachtig, maar guess what...de vanille in de basis zorgt voor een heerlijke combinatie die extreem lang houdt op mijn huid. (via www.beautymusthaves.nl)
  • Swarovski edition EUR 58,00 - nieuw en eenmalig te koop, deze Swarovski Edition. Je denkt misschien dat het een tasje is, als je de flacon ziet, maar het is toch echt een parfum. De geur is fris, niet al te zwaar en heeft een poederige touch, een tikje girly maar dan wel de "Swarovksi" girl!
Wat zijn jouw nieuwste ontdekkingen op het gebied van beauty? Heb je nog aanraders voor ons of de andere lezers? Producten die we echt moeten gaan testen misschien? Laat het dan zeker even weten, we zijn benieuwd!
Deel dit artikel
Back to top