Reviews

Clinique Even better eyes dark circle corrector (+ testpanel)

Donkere kringen onder jouw ogen, daar ben je nooit blij mee! Sterker nog, het is zeker één van de meest voorkomende huidproblemen bij mannen en vrouwen. Camoufleren is een optie, maar is er nu niets anders aan te doen? Sinds kort wel, want Clinique heeft nu ook een Even better eyes dark circle corrector en wij zoeken een testpanel! Lees je snel verder?

Als je donkere kringen hebt onder je ogen, dan zie je er vermoeider uit dan je misschien wel bent. Natuurlijk, na een weekendje met minder slaap horen de donkere kringen er een beetje bij, maar als je iedere nacht voldoende nachtrust hebt is het heus niet zo fijn om die donkere kringen in de spiegel te zien de volgende ochtend. Meer slapen is dus niet altijd de oplossing, maar wat dan wel?

Dat heeft Clinique voor ons uitgezocht en tegelijkertijd hebben ze ook een oplossing bedacht, wat willen we nog meer? Uit recent onderzoek is gebleken dat de donkere verkleuring die bij kringen onder de ogen optreedt samenhangt met de ophoping van melanine. Melanine? Dat is de het pigment in de huid dat onder invloed van uv-straling o.a. zorgt voor een bruin tintje, prima natuurlijk maar dan wel verdeeld over het hele huidoppervlakte en niet opgehoopt onder de ogen.

Clinique pakt deze ophoping van melanine aan, net zoals ze ook doen bij de andere producten in de Even Better range (o.a. de Even Better Dark Spot corrector en de Even Better handcreme). Maar dat is niet het enige, de dunne, kwetsbare huid onder de ogen wordt ook nog eens versterkt en verbeterd. Dit gebeurt op de volgende manier :

  • vitamine C en moerbeiwortel helpen de donkere verkleuring tegen te gaan
  • cafeïne en groenethee-extract kalmeren de huid en beschermen deze tegen schadelijke omgevingsinvloeden
  • extract van Siegesbeckia Orientalis gaat de natuurlijke afbraak van collageen tegen, hierdoor blijft de huidstructuur intact. Linolzuur en cholesterol zorgen voor een optimale vochthuishouding waardoor de huid zachter voelt en voller oogt. Wei-eiwitten zorgen voor de aanmaak van natuurlijk collageen, de dunne huid wordt hierdoor steviger.

de ingrediëntenlijst

de applicator, die direct verkoeld en het product goed inmasseert, hierdoor verminderen vochtophopingen direct

Naast de werkzame ingrediënten die op de lange termijn voor verbetering zorgen bevat het product ook lichtreflecterende deeltjes die direct voor een mooi resultaat zorgen. De applicator is gemaakt van verkoelend materiaal en dat zorgt voor een fijn en verfrissend gevoel tijdens het opbrengen/inmasseren.
Het is de bedoeling dat je het product twee keer per dag gebruikt op een schone huid, na zes weken gebruik moet je zeker al resultaat zien en na 13 weken is het resultaat optimaal en moeten donkere kringen echt minder zichtbaar zijn. Natuurlijk ga ik dit product ook testen (sterker nog....ik ben al een paar weken onderweg!)

De Clinique Even better eyes dark circle corrector is te nu koop bij Clinique.nl voor EUR 40,00 (tube 10 ml). Kun je niet wachten en wil je direct een exemplaar kopen? Dan hebben we een fijne kortingscode voor je, ga naar Clinique.nl en bestel de Even better eyes dark circle corrector (en misschien ook nog wel andere Clnique producten), gebruik bij het afrekenen de code "BEAUTYEYE". Je krijgt dan een gratis mini mascara van Clinique bij jouw bestelling!

Zijn jouw donkere kringen echt niet te redden volgens jou? Dan hebben we een mooie kans voor je! Wij mogen nl. 4 lezers een exemplaar van Clinique Even Better Eyes Dark circle corrector laten uittesten. Na zes weken gebruik vragen wij de testpersonen een review voor ons te schrijven die wij plaatsen op Beautyscene. Ben jij de testpersoon die we zoeken?
Stuur dan voor 12 november 2012 een mail naar testpanel@beautyscene.nl met jouw motivatie, naam & adresgegevens en eventueel een foto waarin we kunnen zien hoe hard jij dit product nodig hebt (de foto wordt niet gepubiceerd). Wij nemen na 12 november 2012 contact op met de door ons gekozen testpersonen. Over enkele weken kunnen jullie niet alleen mijn review lezen, maar ook die van de testpersonen.

 

Deel dit artikel
Back to top