Nieuws

Clinique Chubby Stick Moisturizing lip balm Plumped up pink limited edition voor BCA

Momenteel kun je van verschillende cosmeticamerken producten kopen waarvan een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Goede doelen die geld inzamelen voor de ziekte borstkanker, die helaas veel vrouwen (en mannen) treft. Oktober is traditiegetrouw de maand waarin er extra aandacht wordt gevraagd voor deze ziekte. Clinique brengt twee producten uit, die niet alleen mooi en fijn zijn, maar waarmee je ook de Breast Cancer Research foundation ondersteund, kijk je mee?

We hebben al vaker geschreven over de handige, Clinique Chubby Sticks, de handige dikke potloodvorminge lipglosses die de lippen mooi kleuren en goed hydrateren. Voor deze maand heeft Clinique een speciale, exclusieve kleur uitgebracht die Plumped Up Pink heet. De Plumped Up Pink zit in een schattig, klein roze tasje dat versiert is met het bekende roze lintje van Pink Ribbon. Je betaalt voor het setje de normale prijs van EUR 18,80, daarvan gaat EUR 3,50 direct naar het Breast Cancer Research Foundation.
De kleur van de Chubby Stick is mooi roze, een ietwat warmere tint met fijne gouden shimmers die het licht mooi vangen! Deze natuurlijk, maar vrouwelijke kleur staat zeker iedereen mooi! Zoek je nog een mooie, handige lipgloss en wil je het goede doel ondersteunen, bestel de Chubby Stick dan direct in de online shop van Clinique. De Chubby Stick is ook te vinden bij de Clinique counters in de Bijenkorf.

Liefhebbers van Clinique''s Dramatically Different Moisturzing lotion, ook even opgelet! Speciaal voor deze maand brengt Clinique een extra grote fles uit van jouw lievelingsproduct. Voor een flacon met pompje van 200 ml betaal je nu maar EUR 50,80, normaal krijg je voor dit bedrag maar 75 ml, een geweldige aanbieding! Fijn voor de portemonee natuurlijk, zeker als je weet dat er EUR 14,00 per verkochte fles gaat naar de Breast Cancer Research Foundation. Op de foto hieronder zie je helaas niet het bedeltje dat normaal wel bevestigd is aan de fles, het bedeltje kun je van de fles afhalen en bijvoorbeeld dragen aan jouw sleutelbos, zo laat je zien dat ook jij de strijd tegen borstkanker ondersteund.


Naast de producten van Clinique worden er ook van andere merken van de Estée Lauder Companies speciale producten verkocht, zo heeft Aveda een heerlijke handcreme en Estée Lauder een leuke set lipproducten. Meer informatie en prijzen vind je in dit artikel.

Wil je meer weten over de steun van Clinique aan het Breast Cancer Awareness programma, neem dan even een kijkje op de Clinique BCA pagina. Fijn dat je deze producten ook kunt bestellen via de online shop van Clinique, dat scheelt weer een ritje naar de Bijenkorf! 

Deel dit artikel
Back to top