Nagel & Handen

Catrice NEONaturals limited edition half december 2012

Deze zomer waren de neon nagellakjes natuurlijk behoorlijk hip, het kon niet fel genoeg zijn! Als tegenhanger zagen we daarnaast ook mooie nude nagellakjes, want je hebt misschien niet iedere dag zin in knallende nagels. Catrice brengt in december toch ook nog hun bijdrage aan de neon/nude trend in de winkels met hun NEONaturals collectie.

Misschien een beetje mosterd na de maaltijd, maar vooruit...als de neonkleurtjes inderdaad in één laagje dekkend zijn en echt neon, dan vergeef ik het Catrice! De nude lakjes zien er ook prima uit op de foto''s en die kunnen natuurlijk eigenlijk altijd wel. De lakjes kosten allemaal EUR 2,69 per stuk, de vaste Catrice prijs voor hun nagellak, mooi prijsje!

Be naturally crazy en Natural is calling

Makes me smile en Enjoy me

Have a good day en Be natural

Little miss sunshine en For bright guys

Mr. Brightside en Mrs. Brightside

Bright, brighter & brightest en The bright side of life

Maar Catrice heeft wel iets heel leuks ontwikkeld, met deze collectie wordt er ook een leuke nailart tool verkocht, een handig kwastje met daarbij handige stickertjes voor een "moon manicure". Weet je niet wat dat is? Dan moet je eens naar dit (oude) artikel kijken waarin Wendy vertelt hoe je dat voor elkaar krijgt, zeker leuk om eens uit te proberen met deze NEONaturals collectie van Catrice.

Nail art kit EUR 3,59

De Catrice NEONaturals nagellakjes zijn vanaf half december 2012 te vinden bij de Catrice verkoopunten zoals Kruidvat & Trekpleister (in België exclusief bij Kruidvat. Ze zijn, zoals altijd, slechts tijdelijk te koop!

Deel dit artikel
Back to top