Inspiratie & Tutorials

Video - beautynieuws van 26 oktober 2012 met OPI, MAC, Dior & Lush

Iedere week zie je het bij ons, het wekelijkse beautynieuws filmpje!  Een video waarin je binnen een kwartier weer op de hoogte bent van de leukste, nieuwste, mooiste en fijnste beautyproducten die je nu of binnenkort in de winkels vindt. Inmiddels komen de kerstcollecties van de verschillende merken weer binnen, zo zie je Glamour Daze van MAC en Grand Ball van Dior, werkelijk prachtig! Fun hebben we ook met Lush, dit moet je zien, het Sint cadeau van dit jaar!

In de video laat ik de volgende producten zien:

In de video draag ik op mijn nagels OPI Skyfall en natuurlijk The man with the golden gun topcoat. Mochten jullie nieuwsgierig zijn naar mijn make-up, dat is de Ombre blackstar velvet orchid van By Terry, samen met Satin Taupe en Naked Lunch van MAC. Op mijn wangen de Legendary blush van MAC en op mijn lippen een lipstick van Kanebo (even de kleur opzoeken).

Ieder weekend zul je een nieuwe video met beautynieuws kunnen vinden op Beautyscene.nl! In die filmpjes zie je de producten die de afgelopen week nieuw op de redactie zijn binnengekomen en die je dus binnenkort (of nu al) in de winkels kunt vinden. Sommige producten komen misschien nog een keer voorbij in een apart artikel of review!


Ben je erg benieuwd naar een bepaald product of wil je er meer over weten, laat dan een comment achter, we helpen je graag! Heb jij nog wat leuks gezien tussen de producten die we deze week hebben laten zien? Ben je ook geaboneerd op ons YouTube kanaal?
Deel dit artikel
Back to top