Nieuws

Decadent! Truffel op je gezicht! oolaboo truffle 40+ indulgence

Aandacht besteden aan de balans tussen je inner & outer beauty is helemaal van deze tijd. Het oolaboo concept is gebaseerd op een mix van cosmetische voedingssupplementen voor de binnenkant en huidverzorging voor de buitenkant van jouw huid.

Het 0olaboo assortiment bevat 9 verschillende programma’s met zo’n 32 hoogwaardige producten die je kunt onderverdelen in verschillende dagelijkse supplementen, gezichtsverzorgingsproducten en lichaamsverzorgingsproducten. In het assortiment vind je voor iedereen een passende lijn zoals het Ageless 30+ anti-aging nutrition program, Oil control skin regulating nutrition program of de lijn waarover ik jullie vandaag meer ga vertellen: het Truffle indulgence 40+ premier nutrition rejuvenating program.
Dit is het meest luxueuze systeem met een extreem hoogwaardige samensmelting van truffel, Uttwiller Spätlauber (een oude Zwitserse appelsoort, klink lekker!) parelpoeder en kaviaar. Oolaboo gebruikt de stamcellen van groene appel om de huid te beschermen en hun weerstand tegen schadelijke invloeden van buitenaf te versterken. Hierdoor wordt de levensduur van de stamcellen in de huid verlengd en wordt de jeugdigheid van de huid behouden.

De Truffle 40+ indulgence face cream (EUR 67,50 - 50 ml) kun je overdag en ’s nachts gebruiken. De formule bevat een mix van onder andere witte truffel, macadamia-olie, Uttwiller Spätlauber (de Zwitserse appel waarover ik eerder vertelde), parelpoeder en  tomaatextract. Al deze natuurlijke ingrediënten bevatten anti-aging resultaten waar je blij van wordt. De crème ruikt verrukkelijk en staat op mijn verlanglijstje om getest te worden, nog even geduld dus.
Naast smeren staat het oolaboo ook bekend om het slikken van aanvullende supplementen. Het Truffle indulgence 40+ premier nutrition rejuvenating once a day dose systeem (EUR 63,50 - 30 stuks - 1 x daags 1 capsule) is een supplement op basis van truffelextract. Dit extract is rijk aan aminozuren en zal de de productie van collageen stimuleren.
Daarnaast vind je in de capsules ook Astaxanthine en Astapure®. Astaxanthine is het sterkste wapen in de strijd tegen vrije radicalen. Astaxanthine beschermt tegen beschadiging door UV-straling dé oorzaak van huidveroudering. De formule bevat trouwens ook hyaluronzuur, dat tot dertig keer zijn eigen gewicht aan water kan vasthouden (leuk weetje!) zodat de huid haar vochtgehalte behoudt en rimpels zichtbaar minder lijken.

Klinkt bijzonder goed, vinden jullie ook niet? In deze lijn vind je overigens naast deze twee interessante producten ook nog een Truffle 40+ indulgence eye cream en Truffle 40+ indulgence elixir. Nieuwsgierig naar de producten? Neem dan even een kijkje op http://www.oolaboo.nl/. Verkooppunten bij jou in de buurt vind je via de store-locator. 

Deel dit artikel
Back to top