Nieuws

NOTD - Rituals Night Out Black (Metropolitan collectie)

Rituals presenteert twee keer per jaar een make-up collectie. De herfst/wintercollectie genaamd Metropolitan Boulevard is op moment al volop verkrijgbaar in de Rituals winkels en daarnaast is de collectie ook al online te bestellen!

De nieuwe Metropolitan Boulevard bevat in totaal 9 producten waarmee je alle kanten op kunt. Rituals liet zich voor deze levendige en vooral behoorlijk kleurrijke collectie inspireren door grote bruisende metropolen (wereldsteden) zoals Tokio en Rio de Janeiro. De collectie bevat twee oogschaduwpaletten, drie lipshines, drie nagellakjes en een mascara.
Een van de hoogtepunten van de collectie is wat mij betreft de Night Out Black nagellak (EUR 10,00). Deze is verrijkt met de versterkende eigenschappen van edelsteen (dit ingrediënt zorgt voor een goede houdbaarheid). De mooie zwarte nagellak bevat een subtiele groen/gouden glitter en geeft al een uitstekende dekking in slechts een laagje!

De nieuwe Rituals Metropolitan make-up collectie is zoals gezegd vanaf heden (tijdelijk) verkrijgbaar in alle Rituals winkels en in geselecteerde shop-in-shops. Liever meteen bestellen? Dat kan natuurlijk ook in de Rituals webshop!
 

Deel dit artikel
Back to top