Fashion

An Indian summer in Antwerpen - op bezoek bij Philosophy

Hebben jullie ook zo genoten van het fijne, warme en zonnige weer de laatste dagen? Wendy en ik zeker ook, we zijn er zelfs voor naar het buitenland geweest. Antwerpen om precies te zijn, wat een gezellige stad is dat toch, helemaal als het weer zo prachtig is. We waren in Antwerpen op uitnodiging van Philosopy, zij introduceerde een nieuwe huidverzorgingslijn, maar we hebben natuurlijk veel meer gezien. Kijk je even mee naar een kort verslagje?


Na de shopdag van afgelopen zaterdag moesten we een klein beetje bijkomen en ook onze familie''s wilden nog wel een beetje aandacht, we arriveerden dan ook pas aan het einde van de middag in Antwerpen. Het was behoorlijk zoeken naar ons hotel, omdat dit verscholen zat achter een spannende blauwe deur in de Korte Nieuwstraat. 
De Koning van Spanje is een schattig, klein hotel dat wordt gerund door een vriendelijk echtpaar. In het hotel zijn maar 5 (of 6?) kamers en eerlijk gezegd is het meer een bed & breakfast dan een "echt" hotel. Je verblijft in een apart deel van het prachtige huis, het echtpaar bewoont een ander deel. De kamer zijn prachtig, in de oude kamers is een compleet nieuwe, moderne kamer gemaakt, alle comfort dus! Neem een kijkje op www.koningvanspanje.beNatuurlijk zijn we nog even de stad ingegaan, zelfs tot een uurtje of acht was het heel gezellig, daarna zijn we Brasserie Appelmans (om de hoek van de Groenplaats) ingegaan om lekker de dineren. Jammer genoeg waren de winkels dicht, althans de meesten, maar windowshopping is ook fijn, zeker in de buurt van de Nationalestraat.


Dries van Noten
Diane von Furstenberg

Bij Brasserie Appelmans is het heel gezellig, veel leuke (jonge & hippe) mensen, maar dat kan ook niet anders want het eten is meer dan prima. Natuurlijk mocht ik de garnalenkroketjes niet aan mij voorbij laten gaan en als dessert toch maar een café gourmand!

Kleine tip van de kenners! De Antwerpse keitjes zijn vrijwel onbegaanbaar voor (echt) hoge hakken, dat werd dus rondlopen op onze ballerina''s, toch wel even wennen!

De nacht was vooral erg gezellig, zet twee beautyredactrices op één hotelkamer en er wordt tot zeker drie uur ''s nachts gepraat over de nieuwste nagellakjes! Haha, natuurlijk hebben we het ook over andere onderwerpen, zo vaak liggen we niet naast elkaar, Wen & ik. Het was dus heel erg gezellig!


De volgende ochtend zijn we na een lekker ontbijtje op pad gegaan, op naar Parfuma en Antwerpse Handjes, de opdrachten die we o.a. hadden gekregen van onze kinderen. Natuurlijk stuurden die ons niet naar Parfuma aan de Eiermarkt, daar zijn we met heel veel plezier naartoe gegaan. Eindelijk moet ik zeggen, want (shame on me) ik was er nog nooit fysiek geweest!

Tom Ford!

Deborah Lippmann

Chanel & Dior

Lancome herstlook 2012


Onder de zaak aan de Eiermarkt vind je een behoorlijk groot schoonheidsinstituut waar behandelingen worden gegeven met merken als La Mer, Environ en Shisheido, je kunt er ook terecht voor een maniure of pedicure. Ben je in Antwerpen en gek op beauty, ga dan zeker langs! Parfuma verkoop merken zoals Tom Ford, La Prairie, Armani makeup, Chanel, Dior, Guerlain maar ook niche merken zoals Annick Goutal, Atelier Cologne, Juliette has a gun en Molton & Brown. Het doet mij nog het meest denken aan een kruising tussen een normale parfumerie en Skins. Bij Parfuma kun je ook online bestellen, zeker een aanrader als je niet in de buurt komt : www.parfuma.com

Nog een paar sfeerfoto''s!

Hier kijk ik altijd mijn ogen uit, om de hoek bij de MAC store

Het uilenhoesje heb ik meegenomen voor Bo

de MAC Pro store

Na onze shopsessie was het tijd om naar Hotel Julien te gaan, daar werden we verwacht voor het event van Philosophy! Er komt begin 2013 weer een mooie, interessante nieuwe lijn aan voor de oudere huid. Natuurlijk horen jullie er binnenkort meer over!
Naast het persevent werd er ook nog een bloggersevent gehouden in een prachtige kamer van Hotel Julien, wat is Philosophy toch een heerlijk merk! Op de foto zie je o.a. de nieuwe kerstproducten, die zullen vanaf december 2012 te koop zijn bij ICI Paris XL.

Even omgekleed!Dat ziet er weer heel lekker en leuk uit allemaal! Binnenkort meer Philosophy op Beautyscene. Ben je naar een specifiek product nieuwsgierig, laat het ons dan zeker even weten, we gaan ons best doen om het voor julllie te reviewen.

Wat een heerlijke dagen hebben we gehad in Antwerpen, dank je wel lief team van Philosophy voor de gastvrijheid en gezelligheid, het past perfect bij het prachtige merk!
Antwerpen is zeker een aanrader, zeker als je houdt van gezellig eten en lekker winkelen, de mensen zijn vriendelijk en de stad is een plaatje, snel weer terug dus. En vergeet niet naar Parfuma te gaan!

Deel dit artikel
Back to top