Nieuws

Editor's choice: Scentchips, mix jouw persoonlijke home fragrance

Wie kent ze niet? Geurkaarsen! De Beautyscene redactie is er dol op! Ze ruiken heerlijk en gaan veelal enorm lang mee… maar soms heb je zin in een andere geur zonder al te veel geld uit te moeten geven. In dit soort gevallen zijn de Scentchips van Baboba een uitkomst!

De kleurrijke chips in de vorm van blaadjes en bloemen zijn verkrijgbaar in veel verschillende geuren. Enkele voorbeelden hiervan zijn Bergamot, Blossom, Cinnamon, Vanilla, Strawberry, Red Currant, Pear en Rain.  Je smelt de chips in een aromabrander waardoor jouw huis/kantoor al snel wordt voorzien van een heerlijke geur.
Het allerleukste van het Scentchips concept vind ik het combineren van verschillende geuren. Hierdoor ontstaat echt een persoonlijke mix. Je kunt er overigens wel honderden bedenken! Per chip kun je ongeveer een uur genieten. Uiteraard kun je kiezen om slechts één ‘geur’ te gebruiken, maar ik ben ervan overtuigd dat het (gratis) receptenboekje (of jouw eigen creativiteit) je al snel zal uitdagen om te combineren.
Zoals ik al even vertelde is het de bedoeling dat je de chips laat smelten in een brander. Meer chips gebruiken betekent vanzelfsprekend meer geur. Wanneer je het waxinelichtje weer uitblaast wordt de olie in de brander weer hard en kun je deze een volgende keer weer gebruiken of aanvullen met en nieuwe geur. De varianten zijn heerlijk, intens en zorgen voor een fijne huiselijke geur.

Ik heb een aantal aanraders voor jullie in de vorm van geurcombinaties. Wat dacht je van een april showers bloemenmix? Deze bevat Lilac, Lavendel en Magnolia. Op zoek naar de ultieme kerstmix? Kies dan voor Cranberry, Pine en Cinnamon.

Voor een zakje van 3 stuks (ongeveer 15 branduren) betaal je EUR 1,50. Baboba verkoopt ook hele schattige papieren boxjes (leuk als cadeautje!) die extra voordeling zijn. De schattige aromabrander die ik ontvangen heb kost EUR 8,95 en is 10 cm hoog. Uiteraard zijn er ook andere kleuren en formaten verkrijgbaar.


Neem even een kijkje in de overzichtelijke webwinkel van Baboba en kies jouw favoriete Scentchips. Ik ben enorm nieuwsgierig welke combinaties jullie zullen samenstellen! Dol op geurkaarsen? Neem dan even een kijkje tussen de heerlijke Lily Flame producten.  

Deel dit artikel
Back to top