Nieuws

Philosophy - Winter escape collectie - december 2012 bij ICI Paris XL

Jullie hebben het vanmorgen al gelezen in ons verslagje over Antwerpen, dit jaar kunnen we ook genieten van de speciale, kerstproducten van Philosophy en daar zijn we heel blij mee. Eindelijk, eindelijk kunnen we de megapotten body scrub kopen in Nederland, wat zijn die toch geweldig fijn! Maar er is natuurlijk meer, kijken jullie even mee naar de Winter Escape collectie van Philosophy die vanaf december 2012 te koop zal zijn bij ICI Paris XL?

Candy Cane salt body scrub EUR 34,50 (pot 652 gram)
een verwarmende bodyscrub vol zeezout met een vleugje mint in een hele grote pot

Candy Cane shampoo, shower gel & bubble bath EUR 19,95 (flacon 480 ml)

een geweldige combinatie van vanille, butterscotch en een vleugje mint
Snow Angel shampoo, shower gel & bubble bath EUR 19,95 (flacon 480 ml)
de geur van fuji appel met een parelmoeren glans doet inderdaad denken aan vers gevallen sneeuw
Winter escape gift set EUR 34,50 met daarin shampoo/shower gel/bubble bath, body lotion en high flavor lipshine
Zoete vanille in deze heerlijke verzorgende producten, de lipshine is verslavend lekker (net zoals de andere smaken/kleuren), de verpakking is briljant voor onder de kerstboom

Dat ziet er natuurlijk schattig uit, maar ik ben wel een heel klein beetje teleurgesteld! Niet in de producten zelf, want zoals ik al zei ben ik heel blij met de heerlijke bodyscrub (die lekker zoet & fris ruikt en de huid superzacht maakt). Maar....waarom krijgen wij maar vier producten? In de USA zijn er echt tientallen producten in de heerlijkste geurencombinaties te koop en daar vindt je ook veel meer leuke & handige geschenkverpakkingen. Natuurlijk, Philosophy staat in Nederland toch nog wel een beetje in de kinderschoenen en dit is ook maar het begin, maar ja...jammer is het wel! Ben je nieuwsgierig naar het complete assortiment? Kijk dan even in de Amerikaanse/Internationale webshop van Philosophy. Je kunt daar wel bestellen, maar reken op hoge verzendkosten en invoerrechten....niet altijd even fijn natuurlijk.

We hebben maandag wel even aan de producten gesnuffeld en Snow Angel ruikt echt naar vers gevallen sneeuw, heel speciaal! In december 2012 kun je de producten vinden bij ICI Paris XL. Kijk voor het vaste Philosophy assortiment eens in de webshop van ICI Paris XL.
Deel dit artikel
Back to top