Reviews

L'Occitane kerstassortiment verkrijgbaar vanaf november 2012

Eigenlijk val ik ieder jaar weer in herhaling want ook dit jaar ga ik jullie weer vertellen dat de Holiday collectie van L''Occitane weer voor een betoverende kerst zullen gaan zorgen. De Marvellous Flowers en Magical Leaves collectie zijn zoals jullie wellicht al verwachten behoorlijk verschillend maar hebben gemeen dat ze heerlijk zijn!

De Marvellous Flowers- en Magical Leaves collectie zijn geïnspireerd op de bloemen en bladeren uit de Franse Provence. De verzorgingsproducten zijn individueel verkrijgbaar maar ook als cadeautjes en geloof mij wanneer ik jullie meld dat deze cadeautjes musthaves zijn voor onder de kerstboom.


Links: hand cream, midden: bodylotion en rechts: shimmering oil
Laat ik eens beginnen te vertellen over de bovenstaande en bijzondere Magical Leaves collectie (de groene lijn). Dit is een geur die naar alle waarschijnlijkheid dames maar ook heren zal bekoren. Deze spannende en verfrissende formule bevat verbena, hazelnoot, citrusvruchten in precies de juiste samenstelling. De collectie bevat een Eau de Toilette, Intense Eau de Toilette Roll-on, Body Milk, Perfumed soap, Hand cream (ik gebruik hem momenteel.. heerlijk!) en een Exfoliating shower gel.Wat mij betreft zijn de hand cream en de body milk de toppers uit deze collectie. Beiden voedend, trekken snel in en de geur... tja... heerlijk!

De Marvellous Flowers collectie (de roze lijn) is uitermate bloemig en vrouwelijk. Deze geur bevat pioenrozen in combinatie met sprankelende rode bessen, without en verleidelijke muskus. Deze laatste ingrediënt zorgen voor een poederige touch die lang op het lichaam blijft hangen. Deze lijn bevat ook een Eau de Toilette en een Intense Eau de Toilette Roll-on. Daarnaast vind je in de lijn ook een bijzonder mooie Shimmering oil, Body cream, Hand cream, Shower gel en Perfumed soap.

Shimmering Oil
Shimmering Oil ''verwerkt''

 
De prijzen van de producten beginnen bij EUR 3,50 (Perfumed soap - 50 gr) en eindigen bij EUR 39,50 (Marvellous Flowers edt -75 ml). Op deze manier kun je voor iedere dame of heer een passend cadeautje uit de L''Occitane kerstlijnen vinden. De producten zijn vanaf november 2012 verkrijgbaar bij L''Occitane.
Deel dit artikel
Back to top