Nieuws

Douche jij al met arganolie van Organix? Tyra Banks wel!

Houden jullie ook zo van merken die niet zo bekend zijn en toch heerlijk? Dan hebben we iets leuks voor jullie. Maak (opnieuw) kennis met de producten van Organix die milieuvriendelijk, duurzaam, maatschappelijk verantwoord en toch luxe en stijlvol zijn. Wisten jullie ook al dat celebs waaronder Tyra Banks en Carmen Electra dol zijn op deze Amerikaanse producten? In de USA kom je ze bij iedere Duane Reade tegen, maar ook in Nederland kun je ze vinden.

Naast de haarproducten die het Organix assortiment rijk is (en die ik al eens eerder heb laten zien aan jullie) heeft er onlangs een productuitbreiding plaatsgevonden. Het assortiment dat in Nederland wordt verkocht bevat nu ook een Body Milk en Body Crème in verschillende geurvarianten.

Zo is er de herstellende Cherry Blossom Rice Milk Body Wash en Body Crème (EUR 11,99 per stuk). Deze range is bijzonder geschikt voor de droge huid. De zachte formules herstellen de droge huid en zorgen dat deze weer zacht en soepel aanvoelt. De producten ruiken heerlijk en denk er ook eens aan om deze Body Cream te gebruiken voor de droge en ruwe plekjes op je lichaam zoals jouw hielen en knieën.

Jullie weten het natuurlijk al een poosje: ik ben dol op arganolie! De Hydraterende Moroccan Argan Oil Body Wash en Body Lotion (EUR 11,99 per stuk) hydrateren ook de diepere lagen van je huid. Arganolie geeft de huid extra verzorging en herstelt de natuurlijke elasticiteit. De Body Wash ruikt lekker comfortabel en wanneer je na het douchen ook nog de Argan Oil Body Lotion gebruikt dan weet je een ding zeker. Zachte en comfortabele huid: check!

De Voedende Coconut Milk Body Wash en Body Lotion (EUR 11,99 per stuk) zullen favoriet zijn bij een breed publiek, al in het alleen al door de geweldige geur.  De heerlijke geur van kokos en hibiscus doen je denken aan een luxueus tropisch eiland waar je maanden kunt vertoeven. Deze variant is overigens geschikt voor dagelijks gebruik voor alle huidtypes.
Naast deze nieuwe producten is ook het haarverzorgingsproducten assortiment uitgebreid met een aantal nieuwkomers waaronder de Herstellende Awapuhi Ginger Shampoo en Conditioner (EUR 11,99 per stuk). De Hawaiiaanse Awapuhi-olie geeft droog en beschadigd haar weer een mooie glans en zorgt voor hernieuwde elasticiteit en veerkracht. De keratine proteïnen versterken en herstellen het haar van binnenuit. Heerlijk voor droog, fijn en beschadigd haar. Overigens bevat de lijn naast de shampoo en conditioner ook een Dry Styling Oil en een Instant Recovery Mask.

De shampoos en conditioners uit het Organix assortiment zijn samengesteld uit organisch actieve ingrediënten en zijn vrij van sulfaten, fosfaten en parabenen. Voor meer informatie en verkooppunten verwijs ik je graag naar www.organixhair.nl/.

Deel dit artikel
Back to top