Fashion

Video - Amsterdam & Antwerpen shoplog met MAC, Inglot, Lush & Skins

Afgelopen zaterdag heb ik heerlijk geshopt in Amsterdam, samen met Lianne, Wendy en 5 van onze lezeressen. Het was supergezellig en natuurlijk heb ik mooie spulletjes gekocht! Maar daar is het niet bij gebleven de afgelopen week, ik heb ook nog wat geshopt in Antwerpen tijdens onze twee dagen daar. Alles bij elkaar levert het weer een shoplog op met veel leuke spulletjes, kijken jullie mee?

Dat is nogal wat....maar ja, al onze lieve lezeressen (Cindy, Shanna, Lurique, Marionne en Tamara) hebben hun aankopen ook laten zien, ik kon niet achterblijven. Wendy en ik hadden eigenlijk het voornemen om samen een filmpje op te nemen in Antwerpen, maar ja...we waren veel te druk met shoppen! Haha...nee hoor, maar de tijd vloog voorbij en toen kwam het er niet meer van.
 
Heb je vragen over mijn geshopte producten, laat het mij dan zeker even weten! Mag natuurlijk hier in een comment, maar ook op Twitter, thanks for watching! Mijn make-up van vandaag heb ik gemaakt met het Jungle camouflage palette van MAC, op mijn nagels draag ik Chloé van Kure Bazaar!

Deel dit artikel
Back to top