Blogs & Editorial

Wist je dit? Zomaar wat weetjes over Debbie...deel 4

Random facts about me....dit onderwerp zie je vaker terug op blogs en ik ga er ook aan meedoen! Natuurlijk wel een beetje beautygerelateerd en vooral helemaal random, er is geen touw aan vast te knopen. Maar ik beloof jullie dat je er toch weer nieuwsgierig door wordt, een kijkje nemen in iemands leven, beautykast of gedachten is altijd leuk. Kijken jullie mee?

Weten jullie dat ik van Indische afkomst ben? Mijn vader is geboren in Indonesië en op 1 jarige leeftijd naar Nederland gekomen, daarna is hij nooit meer teruggeweest. Ik ben ook nog steeds niet die kant uitgegaan, het trekt mij eigenlijk niet zo. Maar wie weet komt het nog? Of ik nog iets Indisch in mij heb? Jawel, het genieten van heerlijk eten en bij iedere feestelijke gelegenheid vooral veel lekker eten klaarmaken. Mijn favoriete Indische gerecht is Soto Ajam

Kun je je voorstellen dat ik jarenlang (zeg meer dan 12 jaar) heb gewerkt als assistent-accountant en belastingadviseur? Dat klinkt natuurlijk behoorlijk boring en eerlijk gezegd was het dat ook wel een beetje. Toch heb ik wel heel veel geleerd en gewerkt met leuke collega''s, dat is ook heel wat waard!

Eind november gaan we weer....naar Disneyland Parijs, ons favoriete pretpark! Ik heb een behoorlijke Disney liefde en die heb ik ook overgebracht aan mijn kids. Ook zij houden ervan om door het park te slenteren! Mijn liefde is begonnen in 1981, toen ik Disneyland in Californië bezocht, mijn allereerste Disneypark. Op de foto zie je Main Street van Magic Kingdom in Orlando, daar waren we vorig jaar oktober en wat was het leuk!

Momenteel hebben we alleen maar katten en vissen in huis, maar mijn hele leven heb ik al huisdieren gehad. Het eerste huisdier was een boxer die ik kreeg toen ik ongeveer 1,5 jaar was. Zijn naam was Rimpel en hij was mijn allerbeste vriend & paard! Nu hebben we geen hond, maar eerlijk gezegd wil ik er eigenlijk wel een hebben....een redactiehondje en dan noem ik hem...??? Daar moet ik nog even over nadenken!

Naar Dubai ben ik heel nieuwsgierig! Ik hou wel van de "over the top" gebouwen en levensstijl! Ik geloof dat ik toch binnenkort maar eens een tripje moet plannen, dat moet ik gewoon eens van dichtbij bekijken!

Het liefst vlieg ik dan met de Emirates, natuurlijk in hun First Class.....ah, dat zal wel bij dromen blijven want het is nogal aan de prijs (en natuurlijk niet echt nodig!)

Wat een heerlijke, over the top collectie was de MAC Heatherette collectie toch! De verpakkingen zijn nog steeds onovertroffen!

Wie kent het niet, het vreselijke beeld van de Twin Towers op 11 september 2001, wat een drama. Ik zat toen echt dagenlang aan de buis gekluisterd omdat ik niet kon geloven wat er toen gebeurde.....nog steeds kan ik er naar van worden als ik een film of documentaire zie over 9/11. Gelukkig zag ik in september dat de Freedom tower al behoorlijk boven de skyline van New York uitsteekt, een mooi eerbetoon.

De geur van de jaren tachtig van de vorige eeuw.....(en nu voel ik mij echt bejaard!) Giorgio Beverly Hills! Deze geur droeg echt iedereen en hij was toen zoooooo duur! Oh ja, natuurlijk moest iedereen wel ruiken dat je Giorgio droeg en sprayde je minstens de halve fles op!

Ik heb een MAC kast, Sem een Donald Duck kast! Hij heeft zelfs al hele zeldzame Dagobert Duck strips die behoorlijk kostbaar zijn van zijn zakgeld gekocht, ik zie hem nog weleens als hoofdredacteur van de Donald Duck! Of misschien als DD blogger!

Iedere maandagavond om 20.30 uur lig ik samen met Sem in bed naar CSI New York te kijken, zijn favoriete serie! Nu was ik al fan lang voordat Sem geboren werd (nou ja, ik weet niet precies vanaf wanneer, maar behoorlijk lang) en wat is het dan leuk om te zien dat mijn zoontje er ook gek op is. Oh ja, eigenlijk is het natuurlijk niet een programma voor een 8-jarige...maar hij kan het hebben!

Last but not least.......James! (aka Daniel Craig)

Iedere twee weken zul je een nieuwe "wist je dit?" kunnen vinden van één van ons, hebben jullie de ontboezemingen van Wendy en Lianne ook al gezien? Te leuk om te lezen en te bekijken, je bekijkt die mooie dames direct van een heel andere kant!

Deel dit artikel
Back to top