Blogs & Editorial

Lianne's beauty-ontdekkingen van oktober 2012

Oktober is voorbij gevlogen, het is alweer tijd voor mijn beauty-ontdekkingen! Met dit keer producten in herfst-sferen: fijne huidverzorging van een nieuw merk bij Kruidvat, gekleurde mascara''s en één van mijn favorieten uit de Lush kerstcollectie. Kijk je mee?

Ik begin met een ontdekking die eigenlijk al langer favoriet is: Bûche de Noël van Lush! Misschien ken je deze gezichtsreiniger al, vorig jaar was hij namelijk ook in de kerstcollectie te vinden. Na een jaar lang uitkijken naar dit lekkers is het zover: Bûche is back!
Ik ben zo gek op deze reiniger vanwege de natuurlijke ingrediënten. Bûche de Noël (EUR 11,95) bevat onder andere amandelen en kaolin, die zorgen voor een milde scrub en reiniging. Met cacaoboter en essentiële oliën zorgt Bûche ook voor wat extra verzorging in de winter. Maar dat is nog niet alles, want manderijn en cranberries geven je huid een flinke vitamineboost. En het allerbeste: dit ruikt echt verrukkelijk, deze reiniger heeft een heerlijke foody geur. Ik moest er even aan wennen, maar wil nu niets anders meer!

Je gebruikt Bûche de Noël op dezelfde manier als andere gezichtsreinigers van Lush. Neem een hoeveelheid ter grootte van een erwt, meng dit met water en masseer het in op een vochtige huid. Daarna spoel je het af en verwijder ik zelf de laatste restjes reiniger met mijn favoriete toner van Lush, Breath of Fresh Air. Een crème naar keuze maakt je verzorgingsroutine helemaal af.

Tijdens het dagje shoppen in Amsterdam konden we allemaal kennis maken met Bûche de Noël, maar we hebben nog veel meer moois gezien. Favoriet waren bij mij de gekleurde mascara''s, waarvan ik er twee mee naar huis nam. 

Ik kocht bij Skins de Long Lash Mascara (EUR 27,00) in de kleur Burgundy van Laura Mercier. Bij een touch-up werd deze aangebracht op mijn onderste wimperrand, wat een heel subtiel effect was. Ik was verkocht! Aangezien deze mascara limited edition is, moest ik hem wel meenemen... Ook bij Inglot was ik al snel bij de nieuwe gekleurde mascara te vinden; deze nieuwe Colour Play Mascara (EUR 12,00) is er in vijf prachtige kleuren. Allebei zijn het geweldige mascara''s voor de herfst!

Het effect is subtiel, maar juist daarom zo mooi. Links draag ik de Burgundy mascara, rechts de groene Colour Play Mascara van Inglot. Het geeft net dat beetje extra en maakt een eenvoudige ooglook heel bijzonder. Het zorgt ervoor dat je ogen veel meer spreken, welke dame wil dat nou niet? Je begrijp het al: ik ben fan!

Fan ben ik ook van Kruidvat en hun nieuwe producten. Eén van de meest opvallende nieuwigheden is het merk Formula 10.0.6. Ik was meteen weg van de hippe verpakking, maar kan jullie inmiddels ook vertellen dat de producten zelf erg fijn zijn.

Formula 10.0.6. is een merk dat zich met name richt op de jonge (probleem)huid. Mocht je last hebben van onzuiverheden of puistjes, dan kunnen deze producten dus uitkomst bieden. Ik ben erg enthousiast over de Pore Strips (5,99), fijne neusstrips met natuurlijke ingrediënten. Na tien minuten zijn je poriën gereinigd en is je neus zacht als nooit tevoren. Ook het Skin Clarifying Mud Mask (EUR 7,99) viel in de smaak. Letterlijk dan, want zoetekauwen zullen smullen van dit masker met aardbeiengeur!

De Formula 10.0.6 producten zijn sinds kort bij het Kruidvat te vinden. Naast de Pore Strips en het masker vindt je ook verschillende cleansers in het schap, ook is er een matterende moisturizer. Binnenkort maar eens even kijken dus, want dat zou zomaar eens mijn volgende ontdekking kunnen zijn...

Dit waren ze alweer, mijn beauty-ontdekkingen van deze maand! Wat hebben jullie deze maand ontdekt? Laat het me weten en misschien zie jij jouw ontdekking de volgende keer wel terug in deze rubriek.

Deel dit artikel
Back to top