Nieuws

Win 1 van de 5 L'Oreal Paris Revitalift Laser X3 pakketen t.w.v. EUR 90 met serum, dagcreme en oogverzorging

Als je de 35 jaar passeert, dan kunnen ze je zomaar ineens opvallen...die fijne lijntjes die je liever toch niet ziet. De huidstructuur van de huid verandert en heeft meer nodig dan de hydraterende crème die je waarschijnlijk allang gebruikt. Rond die leeftijd moet je inderdaad gaan denken aan een goede anti-aging verzorging. Een verzorging die de huidveroudering vertraagt en weer zorgt voor een gladdere, strakkere huid met een mooie structuur. Wendy heeft een echte aanrader voor jullie, de L''Oréal Paris Revitalift Laser X3 en jij kunt een compleet pakket winnen t.w.v. EUR 90!

In dit artikel heeft Wendy je al vertelt waarom ze zo enthousiast is, zo enthousiast dat ze een tweede setje heeft gekocht en de L''Oréal Revitalift Laser X3 producten nog steeds dagelijks gebruikt. Inmiddels heeft ze mij ook enthousiast gekregen en ga ik ook aan het testen, haar huid ziet er zo geweldig goed uit de laatste tijd!

"ik ben fan van de Revitalift Laser X3 producten. Deze zijn niet geschikt voor iedere dame (of heer) maar met stip aan te raden voor de 35 plusser! De structuren zijn fijn, de geuren maken je gelukkig en de bordeauxrode verpakkingen stralen luxe en comfort uit. De producten doen wat ze beloven en zorgen dat mijn huid strakker is, er voller uitziet en mijn kraaienpootjes lijken enigszins vervaagd te zijn. Als mooie bonus zorgen de producten samen voor een gehydrateerde huid waarvan ik heel bij word wanneer ik in de spiegel kijk."

Wij mogen van L''Oréal Paris 5 complete sets van de Revitalift Laser X3 weggeven, in de set vind je de dag/nachtverzorging, het serum en de oogverzorging. Het pakket heeft een waarde van EUR 90 en is vooral bedoeld voor vrouwen of mannen vanaf 35 jaar.

Hoe maak je kans op dit pakket:

  • stuur een mail naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Revitalift met de volgende informatie: naam, adres en leeftijd (onvolledige mails worden niet behandeld)
  • beschrijf in het kort jouw belangrijkste huidzorg, dat kan bijvoorbeeld huidverslapping zijn of fijne lijntjes, diepe rimpels, pigmentvlekken, grove huidstructuur, onzuiverheden of iets anders
  • geef aan of je eventueel een korte review zou willen schrijven over deze producten. Hiervoor moet je wel bereid zijn de producten een maand lang te gebruiken, de review zal worden geplaatst op onze Facebook pagina, de winnaars krijgen uiteraard meer informatie.
  • doe dit voor 15 november 2012, na die datum nemen we persoonlijk contact op met de 5 winnaars en zullen zij de prijs direct van L''Oréal Paris ontvangen
We zijn benieuwd of jullie net zo enthousiast zullen worden als Wendy!! Doe dus zeker mee om kans te maken op deze fijne producten, veel succes!
Deel dit artikel
Back to top