Reviews

Nieuw! Vichy Idéalia PRO Vlekkencorrector

Afgelopen lente heeft Vichy een 2-in-1 product uitgebracht waar nog ik steeds behoorlijk enthousiast over ben: de Idéalia dag- en nachtverzorging. De creme is zorgt voor een fijnere en gladdere huidstructuur, waarbij zelfs fijne rimpels veel minder zichtbaar worden en roodheid in de huid een stuk vermindert. Een fijn product dat doet wat het belooft! En er is goed nieuws te melden, de Vichy Idealia lijn wordt nu uitgebreid.

De Vichy Idéalia  lijn is nog behoorlijk ''smal''. In eerste instantie was de dag- en nachtverzorging (EUR 24,00 - 50 ml) verkrijgbaar in twee varianten, eentje voor de droge huid en eentje voor de gecombineerde huid. Maar…zoals ik hierboven al even aangaf: Vichy heeft het assortiment aangevuld met de Idéalia Pro Vlekkencorrector.

Dit Idéalia pro serum is  werkzaam op meerdere vlakken en pakt daardoor vijf typen huidvlekken aan. Denk hierbij aan pigmentvlekken die ontstaan onder invloed van hormonen, vlekken die zijn ontstaan door de zon, ouderdomsvlekken, rode vlekken en imperfectievlekken.

De vlekkencorrector werkt op de bron van vlekken en reguleert daar ter plaatse de melanine productie. Dit zorgt op den duur voor een egalere en stralende huid en vermindert (pigment) vlekken. Je kunt dit product twee keer per dag gebruiken, let er wel even op dat wanneer je een vlekkencorrector gedurende de dag gebruikt je altijd een gezichtscrème met een SPF gebruikt. Ik ben zelf altijd een beetje huiverig om producten die pigmentatie aanpakken overdag te gebruiken dus voorzichtigheid is geboden. Maar aangezien we nu richting winter gaan en we minder zon krijgen, is dit eigenlijk de idealia....oeps...ideale tijd van het jaar om de pigmentvlekken aan te pakken.

Ik ga binnenkort met dit product aan de slag en ben behoorlijk nieuwsgierig wat het gaat doen voor de kleine restantjes ‘zomerpigmentatie’ die ik hier en daar op de huid van mijn gezicht tegenkom. Ik houd jullie op de hoogte! Overigens ruikt het product (natuurlijk heb ik stiekem al heel even getest) erg lekker en trekt snel in de huid.

Ben jij al enthousiast over Vichy Idéalia de dag- en nachtverzorging? Dan raad ik je aan ook de Vichy Vlekkencorrector (EUR 29,95 - 30 ml) eens te gaan bekijken in jouw apotheek. De producten van Vichy worden verkocht bij apotheken door heel Nederland, de verkooppunten en meer informatie vind je op: http://www.vichy.nl/ 
 

Deel dit artikel
Back to top