Algemeen

Beautyscene heeft een mobiele website & je kunt nu een comment achterlaten

Als je onderweg bent naar jouw werk of school, dan lees je Beautyscene misschien ook weleens op jouw telefoon of tablet? Of misschien lees je ''s avonds wel heel ontspannen op de bank met de tablet? Het is dan ook wel handig dat Beautyscene een mobiele versie heeft, maar er was tot op vandaag een nadeel : je kon er niet op artikelen reageren. Goed nieuws, dat kan nu wel en dat maakt het natuurlijk nog veel leuker. Kijk je even mee?

Misschien is het handig om even kort uit te leggen hoe je een reactie plaatst:

1. surf naar www.beautyscene.nl

2. accepteer de mobiele website, dat leest een stuk handiger en de artikelen laden sneller

3. ga naar een artikel, lees het en scroll door naar onder, daar kun je een reactie achterlaten als je wilt

4. log in op jouw facebook account

5. ga vervolgens terug naar de browser en vernieuw de pagina (het "ronde" pijltje naast de URL)

6. scroll naar beneden om een comment te plaatsen of een vraag te stellen

7. als je niet wilt dat de reactie op jouw Facebook pagina komt te staan, dan kun je die optie uitvinken, dat doe ik zelf wel altijd. Maar natuurlijk kun je het vinkje ook aan laten staan, net wat jij wilt!

Gelukt!

Als je eenmaal bent ingelogd, dan kun je jouw reactie bij ieder artikel achterlaten, je hoeft je niet telkens opnieuw in te loggen. Ik heb wel gemerkt dat het refreshen van de nieuwe artikelen soms niet lukt op de overzichtspagina. Ik weet niet exact waaraan het ligt, maar mijn technische mannen zoeken het nog uit. Lukt het bij jou ook niet (altijd), zorg dan even dat je de cookies verwijdert, dan is het probleem in elk geval opgelost.

Handig toch? Nu kunnen jullie, ook als je onderweg bent of als je Beautyscene.nl leest op een tablet makkelijk een comment achterlaten. Doe dat zeker, vinden we heel leuk! Natuurlijk kun je via een comment ook altijd vragen stellen over het artikel. we doen ons best om die te beantwoorden. Laat je een artikel achter bij een oud artikel, dan missen we die weleens (helaas), misschien kun je jouw vraag dan stellen bij het "stel je vraag" artikel op zondag?

Deel dit artikel
Back to top