Reviews

Nieuw van Kruidvat : Beauty Balm Day Cream SPF15 - een BB cream voor een budgetprijs

BB creams zijn een grote rage in beautyland! Vele soorten en maten zijn al langs gekomen op Beautyscene, maar geen enkele is zo budgetproof als deze. De Kruidvat Beauty Balm Day Cream koop je namelijk voor nog geen vijf euro, en daar was ik natuurlijk meteen nieuwsgierig naar! Jullie ook? Kijk dan even mee voor een uitgebreide review...

Dit is hem dan: de Kruidvat Beauty Balm Day Cream, oftewel BB Cream! Dit is een ''5 in 1'' crème die nu alleen nog in de kleur ''licht'' verkrijgbaar is, maar wie weet komen er in de toekomst nog wel meer kleuren bij. Dit is in ieder geval een kleur die moet passen bij de gemiddelde, blanke huid.

Op de verpakking van de BB Cream is een uitgebreide toelichting en gebruiksaanwijzing te vinden. De ''5 in 1'' werking is in ieder geval veelbelovend! UV bescherming, hydratatie en egalisering, dat klinkt goed. Wat me wel meteen opvalt is dat je deze volgens Kruidvat kunt gebruiken als primer onder je foundation. Dat is niet wat we van een echte BB Cream verwachten, is het dan toch meer een getinte dagcrème?

De BB Cream is inderdaad heel hydraterend en voelt daardoor erg fijn aan op de huid. Daarnaast geeft het toch ook best wat dekking zoals je kunt zien, net even wat meer dan een getinte dagcrème. Deze BB Cream heeft een lichte gele ondertoon, daar houd ik wel van.

Met en zonder Kruidvat BB Cream, zoeken jullie mee naar de verschillen? Op het moment ziet mijn huid er best goed uit, een lichte dekking is dan ook precies wat ik zoek. De Kruidvat BB Cream is daarvoor perfect! Het zorgt voor een egalere huid die er natuurlijk uitziet, doordat je ook mijn sproetjes nog blijft zien. Dit betekent ook dat de blauwe waas onder mijn ogen zichtbaar blijft, maar dat is natuurlijk op te lossen met een concealer. Door de crème substantie versmelt de BB Cream met je huid en trekt hij snel in. Hij geeft een subtiele glans, mocht je hier niet van houden dan is dat makkelijk op te lossen met een matterende poeder. Tja, een klein tikje te donker is hij wel voor mij, maar ik hoef jullie inmiddels niet meer uit te leggen dat dit juist betekent dat hij heel geschikt is voor de meeste blanke dames.

De Kruidvat BB Cream is wat mij betreft een heel fijn product voor budget fans. Ook als je niet vaak foundation gebruikt is dit een aanrader, de BB Cream zorgt voor een egalere huid zonder dat je deze ziet of voelt zitten. Maar eigenlijk verwacht ik van een BB Cream net wat meer dekking. Dat betekent niet dat ik niet enthousiast ben over deze BB Cream, integendeel! Het is net wat past bij jouw huid en wensen. Met een verkoopprijs van EUR 4,99 sluit deze in ieder geval aan bij ieder budget!

De Kruidvat BB Cream is sinds een aantal weken te vinden bij de Kruidvat filialen. Deze week is de BB Cream in de aanbieding, in plaats van EUR 4,99 betaal je nu maar EUR 2,99. Aanrader!

Deel dit artikel
Back to top