Nieuws

Win een exclusieve, vintage (maar gloednieuwe) MAC Couture kabuki uit 2006

Tijd voor iets leuks!! Tijdens het opruimen van een kast kwam ik iets mooi tegen, een MAC Couture 182 kwast uit 2006. In december 2006 bracht MAC een speciale luxe collectie uit, vergelijkbaar met de MAC Making Pretty collectie van dit jaar. Uit die collectie heb ik ooit eens 3 prachtige, superzachte kwasten van iemand gekocht en nu ga ik er één aan iemand weggeven. Wil je weten hoe je kans maakt op dit unieke item? Lees dan even verder!

De 182 kwast van MAC kun je nu nog steeds kopen, maar dan koop je de normale versie met een kort rond handvat. Deze extra luxe editie heeft een prachtig bewerkt vierkanten handvat dat heel fijn in de hand ligt. De kwast is echt heel erg zacht, veel zachter dan de "normale" 182 kwast en toch zijn de haren stevig. Hierdoor breng je poeder, blush, bronzer of Mineralize Skin Finish heel mooi aan, het poeder wordt prachtig verdeeld en geblend met de huid.

Het is echt een buitenkansje, want deze kwasten zijn dus al 6 jaar oud en worden uiteraard niet meer gemaakt, een uniek item dat in 2006 $ 55 gekost heeft. De kwast is helemaal nieuw, ik heb deze nooit gebruikt en ik heb er bijzonder goed opgepast, in perfecte conditie dus!

De MAC couture collectie uit 2006 bestond naast deze kwast ook uit een compact poeder, lipsticks, lipglasses en een tasje/box (die ik ook in mijn verzameling heb), prachtig en een musthave voor de echte fan.

Hoe maak je nu kans op deze mooie MAC 182 kabuki kwast?
  • de kwast moet een goede bestemming krijgen, de nieuwe eigenaar moet de kwast wel op waarde weten te schatten. Ik ben dus op zoek naar een hele grote MAC liefhebber
  • ben jij dat? stuur dan een mail naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. MAC kwast waarin je mij overtuigd van jouw liefde voor MAC. Dat mag in woorden of in een foto of in een filmpje, doe het helemaal hoe jij wilt
  • like dit artikel op Facebook, de "like" button vind je onderaan het artikel
  • om deel te kunnen nemen moet je mij wel volgen op Twitter en/of op Facebook, stuur dus ook jouw Twitternaam en/of Facebooknaam mee (als die afwijkt van jouw eigen naam)
  • vergeet niet jouw adres mee te sturen
  • doe dit allemaal voor 10 november 2012, na die datum ontvangt de gelukkige winnares een mail van mij en komt de prijs naar je toe
Deel dit artikel
Back to top