Blogs & Editorial

Wist je dit? Zomaar wat weetjes over Bo

Onze "wist je dit?" rubriek heb je al een aantal keren voorbij zien komen, inmiddels weten jullie natuurlijk alles van Debbie, Wendy en Lianne maar misschien zijn jullie ook wel nieuwsgierig naar onze familieleden? Geïnspireerd door moeder Debbie heeft dochter Bo nu ook haar weetjes op een rij gezet, kijk je mee?

Bo is de 15 jarige dochter van hoofdredatrice Debbie die totaal niet bezig is met beauty.....nou ja, niet zoals haar moeder. Maar wat vind ze dan wel leuk? 

Sinds ongeveer 2009 is mijn grootste hobby het maken van video''s. Dit is ontstaan toen ik en mijn beste vriend Roy ons op een avond verveelde. We besloten een musicvideo te maken. Natuurlijk stelde dat toen nog niet veel voor, maar ik vond het erg leuk en ben er verder mee gegaan! Hierboven zie je een foto van mij waar ik een musicvideo aan het maken was. Dit was in de zomer van 2012! Het eindresultaat zien? Check het filmpje hieronder en abonneer je op mijn YouTube-kanaal:


Mijn beste vriend is Roy en ken ik al vanaf 2001 (bijna 12 jaar!).
Vroeger spraken ik en Roy bijna elke dag en deden we alles samen. Nog steeds ga ik met Roy om, maar wel minder aangezien we allebei op een andere school zitten. Wel gaan we nog bijna elke maand shoppen in Rotterdam en spreken we af om een video te maken!

Sinds een tijdje ben ik helemaal verliefd op kleren met een camouflage print!
Op deze foto draag ik een camouflage blouse met studs. Hiernaast heb ik ook nog een camouflage vest, broek, tas en iPhone hoesje!
Ook heb ik pas geleden nog hele leuke camouflage schoenen gezien.. Maar ik bedacht mezelf dat het een beetje ''too much'' word. (Natuurlijk draag ik niet alles bij elkaar, maar ik denk dat ik dan een beetje teveel camouflage items heb)

Ik ben gek op de schoenen van Vans! Hierboven zie je mijn gele met donkerblauwe Vans.
Eigenlijk draag ik al sinds 2 jaar geen schoenen meer van een ander merk. Naast deze kleur heb ik ook nog felgele, felblauwe en zwarte Vans (met een soort bloemenpatroon). Hiervoor had ik ook nog zwarte en zwart/paars geblokte, maar die zijn helaas al versleten.

Mijn favoriete drankjes zijn vastbesloten Redbull en Arizona Iced tea!
Bijna elke dag na school drink ik wel een ijskoude redbull (ik kan goed tegen caffeine, dus dat is geen probleem).
Van de verschillende smaken van Arizona Iced tea vind ik Blueberry White Tea toch wel de lekkerste! Van deze smaak hebben ze alleen flesjes. Ik vind de flesjes erg mooi en heb dus besloten om deze te verzamelen! Naast deze verzamel ik ook de smaak Green Tea.

Ik hou erg veel van katten! Hier zie je van links naar rechts Asrael, Yoshi en Emo! Hiernaast hebben wij nog 1 kat, Dropje, maar helaas kunnen we haar nooit mooi op de foto krijgen. Elke avond slaapt Asrael bij mij op bed en altijd als ik op de bank TV kijk zit Yoshi naast me. Emo en Dropje zitten niet zo vaak bij mij, maar die zitten dan wel weer heel vaak bij mijn broertje Sem en mijn moeder. Wie ik de liefste vind? Allemaal natuurlijk! 

Elke dag doe ik de geur ''Fame'' van Lady Gaga op. Sinds deze uit is, is het mijn favoriete parfum! 
Voorheen had ik eigenlijk nooit parfum op, maar sinds Fame uit is draag ik ''m elke dag. Ik vind het erg lekker ruiken en het is niet ''too much''. Ook is deze parfum van mijn favoriete artiest, dus beter kan het niet. 

Wil je Bo volgen? Dan kan dat op heel veel manieren, ze heeft Twitter en Instagram! Volg haar dus!
Iedere twee weken zul je een nieuwe "wist je dit?" kunnen vinden van één van ons, hebben jullie de ontboezemingen van Debbie, Wendy en Lianne ook al gezien? Te leuk om te lezen en te bekijken, je bekijkt die dames direct van een heel andere kant!

Deel dit artikel
Back to top