Nieuws

Yves Saint Laurent Northern Lights kerst make-up collectie 2012

Het Noorderlicht is voor Lloyd Simmons, creative director Yves Saint Laurent Beauté, de inspiratiebron geweest voor de feestdagencollectie Northern Lights. Het vuur onder het ijs, zo omschrijft Lloyd het bijzondere licht dat je van tijd tot tijd ziet rondom het Noordpoolgebied. Prachtige kleuren zoals paars, blauw, groen bewegen door de donkere sterrenhemel in een schouwspel dat je waarschijnlijk nooit zal vergeten als je het ooit gezien hebt. De kleine collectie van YSL bevat in elk geval een aantal prachtige producten, kijk vooral even verder....

Op sommige nachten kunnen zelfs wij in Nederland een glimp opvangen van het magische licht, al zul je het echte spektakel vooral in het Noorden van Europa kunnen zien. Yves Saint Laurent brengt het magische licht, samen met de mysterieuze kleuren zoals nachtblauw, donkerpaars, bordeaux terug in hun producten. Als ik de promotiefoto hierboven bekijk, dan ben ik helemaal verliefd op de donkerpaarse oogschaduw, zou dat de kleur zijn uit het oogschaduwpalette hieronder? Ik kan jullie in elk geval al verklappen dat het inderdaad zo is, een geweldige kleur! Deze winter is het echt ook "nodig" om een gekleurde mascara te gebruiken, vooral bordeauxrood is een hit!

Boréal palette Artic night EUR 55,66 - Mascara Volume effect faux cils nr. 7 (grijs) en nr. 20 (bordeaux) EUR 30,48 - Effet faux cils gel eye liner nr. 7 EUR 30,49


Boréal Palette Polar Light EUR 55,66 - La Laque Couture Top Coat prèmiere neige EUR 23,11

Golden Gloss nr. 55 en nr. 56 EUR 27,54


Blush radiance nr. 7 en nr. 8 EUR 39,02 - Rouge Volupté nr. 3 en nr. 9 EUR 30,99
 
Mijn aanraders zijn zeker de mooie, holo topcoat en het oogschaduwpalette ! Die kun je over elke nagellak dragen die je wilt en zorgt direct voor een betoverend resultaat! Vergeet niet de topcoat even goed te schudden voor gebruik, ik schrok een beetje toen ik de lak binnenkreeg, zonder schudden lijkt het een gewone transparante topcoat. De kleuren van het oogschaduwpalette zijn geweldig mooi, veel mooier dan op de foto''s en je kunt ze ook nog eens nat  gebruiken, voor nog meer intensiteit.
De Yves Saint Laurent Northern Lights collectie zal vanaf begin november 2012 te koop zijn bij de verkooppunten van YSL make-up, denk daarbij aan De Bijenkorf, Parfumerie Douglas, ICI Paris XL en Sephora. Wat vind jij van de producten?
Deel dit artikel
Back to top