Nieuws

Te mooi om te gebruiken - NARS Andy Warhol collectie

NARS is een prachtig make-up merk dat jammer genoeg niet in Nederland wordt verkocht, althans niet in "normale" winkels. Dat is bijzonder jammer, want NARS maakt prachtige producten van extreem hoge kwaliteit die iedere make-up liefhebber kan waarderen. De feestdagencollectie springt er dit jaar uit, het is een ode aan de Amerikaanse pop-art kunstenaar Andy Warhol. Gelukkig kunnen we wel heel simpel online shoppen, kijk je even mee?
Natuurlijk kon ik de collectie niet weerstaan en heb ik stiekem al wat van de collectie gekocht in de Europese online shop van NARS. Toen ik daar aan het shoppen was kon ik alleen nog niet alles vinden wat ik wilde hebben (tja, je bent hebberig of je bent het niet). Maar gelukkig heb ik mijn lijstje gisterenavond toch nog kunnen afstrepen met het Debbie Harry Palette. Grappig verhaal : ik heet natuurlijk Debbie en toen Blondie (ofwel Debbie Harry) bekend werd met haar nummer Denis, werd ik door mijn vader (en de rest van de familie) lange tijd Blondie genoemd. Debbie Harry en ik delen ook nog dezelfde officiële voornaam nl. Deborah. Al met al lijkt mij dat reden genoeg om het prachtige NARS palette te kopen! Haha...alsof ik daar een excuus voor nodig heb!

Maar bekijk ook zeker even de andere producten uit deze prachtige collectie, hieronder zie je een mooie selectie staan uit de collectie maar er is nog meer. Als je op de linkjes klikt ga je direct naar de online shop van NARS of de Franse Sephora webshop.

Het Self Portrait 2 oogschaduwpalette is eigenlijk veel te mooi om te gebruiken, voorlopig heb ik het maar even als kunstwerkje naast mij neergelegd, daar kan Andy Warhol toch geen bezwaar tegen hebben? Ik heb ook de mooie blush besteld en twee nagellakjes, die zal ik binnenkort even laten zien, maar eerst wacht ik nog op mijn Debbie Harry palette!

NARS kun je simpel bestellen in de Europese webshop van NARS (www.narscosmetics.eu) of via de Franse webshop van Sephora (www.sephora.fr). Bij NARS betaal je bij bestellingen vanaf EUR 60 geen verzendkosten, betalen kan uitsluitend via een creditcard, bij Sephora.fr kun je sinds kort ook met Paypal betalen (hiep hiep hoera!) maar daar betaal je wel EUR 13,90 verzendkosten. Vind je dat teveel, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, Sephora heeft heel vaak mooie kortingen, waardoor bestellen toch interessant kan zijn.
Bij beide webshops duurt het 3 tot 5 werkdagen voor de order, veilig, binnen is en omdat het Europese webshops zijn, betaal je geen invoerrechten. 

Binnenkort swatches van de producten die ik besteld heb! Is het ook iets voor jou?

Deel dit artikel
Back to top