Nagel & Handen

Bourjois Paris Trendy Smoky nagellakjes - binnen 1 seconde glanzende metallic nagels

Glanzende metallic tinten op de nagels is toch wel de hit van deze herfst- en winter. We zien weinig tot geen glitters, maar des te meer metallic tinten in bescheiden, rustige tinten. Sinds kort vind je bij Bourjois een viertal nieuwe 1 seconde nagellakken in de winkels, met een bijzonder fijne, zeer sneldrogende geltextuur. Het resultaat zijn glimmende metallic nagels in een handomdraai, kijk je even mee naar de swatches?

De lakjes maken deel uit van de Paris Trendy Smoky collectie van Bourjois en bij ieder nagellakje kun je ook een passend oogschaduwpalette vinden om jouw look compleet te maken. Maar ook zonder bijpassende smoky eyes kun je prima uit de voeten met deze fijne lakjes. De formule is heel prettig om mee te werken, deze is niet te dun en niet te dik, bij één laagje vrijwel altijd al dekkend en sneldrogend.
De finish van de lakjes glanzend metallic met heel veel shimmers, hierdoor drogen de lakjes vrijwel streeploos op en dat is wel zo mooi. Als je heel precies bent, dan zul je misschien nog wel wat streepjes zien, maar van veraf zie je dat zeker niet.

Laten we de swatches even bekijken, op elke foto heb ik twee dunne laagjes aangebracht.


17 Gris Nightomic

18 Or Hi-tech

19 Mauve Futuristic

20 Perle Illusion (iets te dik aangebracht op mijn ringvinger zoals je ziet)

Heb je zin in metallic nagels zonder gedoe? Dan moet je deze zeker even uitproberen, ze zijn hun prijs van EUR 8,50 meer dan waard! Het kwast van deze lakjes is heel breed, dat zorgt ervoor dat je de meeste nagels in één streek kan lakken, maar kleine, fijne vingers....daar heb je dan weer iets meer moeite mee. Maar goed, een kniesoor die daarop let, de lakjes zijn simpelweg heel fijn. En nog een pluspunt....verwijderen is een eitje, geen enkel probleem met een normale nagellakremover en wattenschijfje.

Ben jij al gevallen voor de metallic nagels van deze herfst? Of misschien zelfs al voor deze beauties?

Deel dit artikel
Back to top