Blogs & Editorial

London, here I come again!

Weer een tripje? Ja, weer een tripje en dit keer ga ik weer naar één van mijn favoriete steden, Londen. Samen met een paar collega''s heeft Max Factor ons uitgenodigd om een event bij te wonen waar Gwyneth Paltrow officieel wordt geïntroduceerd als gezicht van het merk. Volgens de berichten zal Gwyneth zelf niet aanwezig zijn, maar dat weerhoudt mij er niet van heerlijk te gaan genieten van het event en de stad. Morgen ben ik weer terug, maar met een beetje plannen moet het lukken nog even te shoppen....

de shoot van Gwyneth voor Max Factor, morgen zien we het resultaat

Het is nog een beetje geheimzinnig wat we allemaal te zien krijgen vandaag, maar we zullen ongetwijfeld de nieuwigheden van Max Factor voor de komende maanden te zien krijgen en natuurlijk ben ik nieuwsgierig naar de foto''s van Gwyneth. Ik hou je natuurlijk via Twitter op de hoogte (volg je mij al? @mrsbeautyscene)

Vanmiddag hebben we nog wat vrije tijd en eigenlijk heb ik die al behoorlijk volgepland! En het zal je vast niet verbazen dat ik even snel ga shoppen, ik heb de plattegrond van Harrods in mijn hoofd, het lijstje op mijn telefoon en de creditcard ligt klaar. Nu alleen de taxi nog!

Het leuke is dat je tegenwoordig al flink kunt "pre-shoppen", de meeste winkels (en zeker) Harrods hebben een behoorlijk uitgebreide online shop waar je best een goed overzicht krijgt van de producten die ze verkopen. Op mijn lijstje staat dit keer, naast make-up van Tom Ford, ook make-up van Dolce & Gabbana, om precies te zijn de prachtige Animalier collectie.

Dat is een collectie die mij op het lijf geschreven is, zien jullie die panterprint? Mijn "Nel Veerkamp" hart slaat direct weer een stukje sneller....geweldig! Maar Harrods heeft nog zoveel meer te bieden, zeker in deze tijd van het jaar. Zo is er een prachtige Disney pop-up store en schijnen de etalages helemaal in Disney stijl te zijn....maar dan wel de Harrods way, de prinsessen dragen nl. echte haute couture,

Fan ben ik ook van de heerlijke "food & drinks" afdeling, jammer genoeg kan ik niet al teveel meenemen in mijn kleine koffertje...want anders weet ik het wel, ik zou zo een hele koffer lekkernijen mee terug naar Nederland nemen. Scones, clotted cream, veel theetjes en andere lekkere dingetjes....

Tom Ford...die is er ook zowel in een prachtige Beauty counter als in de exclusieve accessoire shop in shop....gelukkig weet ik nu al dat alles te duur is, maar stiekem even kijken kan natuurlijk altijd.

En dan hebben we nog de andere beautymerken, zoals de exclusieve samenwerking tussen Karl Lagerfeld en Shu Umuera, afgelopen week zag ik al een paar nep wimpers van een paar honderd Britse ponden, met robijnen, dat wel! Gelukkig zijn de meeste producten toch iets prettiger geprijsd, toch maar even een kijkje nemen.

Of er nog tijd is om meer winkels te bezoeken? Dat weet ik niet, laten we hopen van wel, maar ik heb mijn volledige programma nog niet gezien. Geeft niets, het is hoe dan ook weer fijn om in Londen te zijn, een heerlijke stad! En ik ben uiteraard ook erg benieuwd naar de mooie dingen die Max Factor ons te melden heeft, jullie ook? Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van mijn "belevenissen" in Londen, volg mij zeker op Twitter.

Hebben jullie nog Harrods tips voor mij? Laat het dan zeker even weten in een comment, alle tips en trucs zijn welkom!

Deel dit artikel
Back to top