Nagel & Handen

Snapshot - Estée Lauder Fallen Angel (Red Hautes collectie)

Estée Lauder heeft onlangs een nieuwe collectie klassieke rode nagellakken geïntroduceerd onder de naam "Red Hautes". Net zoals de eerdere collectie Pure Color Nail Lacquers zijn ook deze lakjes exclusief bij de Bijenkorf verkrijgbaar, maar als je van rood houdt dan moet je misschien toch maar een reisje wagen! Kijk even mee naar een swatch van Fallen Angel...

Fallen Angel, Beautiful Liar, Pure Red, Le Smoking,
en Love Bite (niet in de juiste volgorde)
“Deze collectie is mijn eigentijdse interpretatie van de meest iconische kleur voor nagels: rood. Klassiek en stijlvol met een vleugje sensualiteit.”

aldus Tom Pecheux, Creative Makeup Director, Estée Lauder

Rode nagellak is nog steeds de klassieke nagellakkleur en favoriet bij mannen (wist je dit?). Niet dat dit nu een reden is om rode nagellak te dragen, maar het is wel grappig om te weten dat mannen liever rode nagels zien dan glitterende blauwe (om maar een voorbeeld te noemen).

Rode nagellak is er natuurlijk in enorm veel kleuren en hoe kies je nu de perfecte rood bij jou huidskleur? Deze nieuwe rode nagellakken van Estée Lauders Creative Makeup Director Tom Pecheux laat je in elk geval alle kanten van rood zien:  de rijke en verzadigde tinten uit deze lijn zijn geïnspireerd op de glamour, de elegantie en de romantiek van rood, maar doen ook recht aan het pikante en speelse sexappeal van deze kleur. Kortom, je kunt er alle kanten mee op!

Op de foto zie je de donkerrode Fallen Angel, een rood die iets donkerder is met een bruin/paarse ondertoon. Deze kleur is wat chiquer/zakelijker dan Pure Red bijvoorbeeld, de kleur is volgens mij goed te dragen bij iedere huidskleur.

De Estée Lauder Pure Color Nail Lacquer is een fijne lak, met een hele goed pigmentatie, de nagellak is met één streek dekkend, de formule is vrij dun maar heel goed op te brengen. De houdbaarheid is ook zonder topcoat heel goed en de glans blijft ook goed behouden, zelfs na een paar dagen.

De Estée Lauder Red Hautes collectie is exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf Amsterdam. Pure Red is verkrijgbaar in alle Estée Lauder-verkooppunten, de lakjes kosten EUR 21,00 per stuk.

Staat rode nagellak ook nog steeds bovenaan jouw lijstje of ga je liever voor andere kleuren? En wat is de mening van de mannen in jouw omgeving? Rode nagellak, ja of nee?

Deel dit artikel
Back to top