Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes week 45

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Redactrices Debbie, Wendy en Lianne zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?
 

Het nieuws van de week was toch wel de propadeuse uitreiking van Lianne, ze heeft deze cum laude gehaald, wat goed! We zijn heel trots! Wendy waande zich een Marokkaanse prinses en ik moest afzien in Londen met veel cupcakes, Aziatische gerechten in het hipste restaurant en veel shoppen. Vervelend allemaal! Grapje natuurlijk, we zijn verwende dames!
Wendy:

Waarom lukt het mij toch nooit om brush setjes netjes te bewaren voor (mini)vakanties?
Uber-like van deze afgelopen week

Heerlijke hapjes tijdens het Andrélon  evenement
Ik houd wel van verkleed-partijtjes!

Rode nagels doen het altijd goed. Deborah Lippmann''s through the fire is echt beeldschoon

Als vroeger Doe Maar Fan moest ik toch even slikken... #spits (wie ziet de fout nog meer?)

Lianne:

Mmmm, mijn geur van deze week! <3

Ik ontving mijn propedeuse Algemene Sociale Wetenschappen. Stiekem was ik best wel heel trots!


Hema Beauty! Misschien binnenkort mijn favorieten laten zien?

Dit is een wel heel bijzonder serum: van Sephora het heeft een grote, zachte applicator. Dat ga ik testen!
Debbie:

Ah, zo ziet mijn haar er van de achterkant uit! Ik kijk daar eigenlijk nooit naar, moet ik toch een wat vaker doen 

Mooi & mysterieus, de Bourjois kerstmake-up collectie, eind november in de winkels

Prachtig! Guerlain kerstmake-up collectie

Heb je ''s middags weleens een dipje? Herken je jezelf niet in de spiegel? Dan is 4 uur geen "cup-a-soup" tijd maar ANR tijd! Dep een paar druppels van dit serum op jouw jukbeenderen en wangen en ziet het wonder gebeuren, je straalt de rest van de dag! Echt, het werkt geweldig, een instant pick me up!

Lola''s cupcakes bij Selfridges....die konden we niet weerstaan, ze zijn stuk voor stuk heerlijk!

In Londen, het Mayfair House was voor een avond omgetoverd in een Max Factor museum, maar eerste de presentatie met live op Skype : Pat McGrath

Foto''s maken was bijna niet mogelijk, ten eerste omdat het donker was in het restaurant maar ten tweede ook omdat alles binnen 5 tellen op was. Spice Market in Londen is geweldig, naast het W hotel in Soho...een ultieme aanrader.

Bij iedere vliegreis die ik maak, arriveer ik op de achterste gate? Is dat toeval of niet? Ach...wandelen is gezond!

Les exclusives de Chanel heeft een nieuwe body cream met een neutrale geur die parfum langhoudender maakt, deze perskit is een droom voor iedere Chanel liefhebber. Jammer genoeg niet te koop...de bodycream wel, exclusief bij de Chanel boutique in de P.C. Hooftstraat

Aan de slag met de Ciaté Caviar Manicure die ik kocht in Londen. Het is heel simpel aan te brengen, iedereen kan het en het gaat heel snel. De houdbaarheid is niet geweldig, na een dag zijn vooral op mijn rechterhand de beads voor de helft verwenen. Op links gaat het nog wel, misschien toch een topcoat aanbrengen?

Bobbi Brown Bed parfumolie, de geur die je draagt in bed....dat klinkt spannend en lekker! Vroeger had Calvin Klein ook zoiets en dat was echt een aanrader, nu maar eens zien 

Eindelijk, Angry Birds Star Wars!! (in de app store)
Als jullie ons volgen op Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via Twitter geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Wendy (@wenvers) of Lianne (@liannesieverink). Volgende week weer een overzichtje van de leukste foto''s.
Deel dit artikel
Back to top