Nagel & Handen

Upcoming - China Glaze collecties 2012/2013

China Glaze is naast OPI een van de nagellak ‘giganten’ die contant bezig is nieuwe collecties te bedenken en enorm inspringt op de behoefte van de fans en… de media. Vandaag heb ik voor jullie een aantal collecties die we het komende half jaar kunnen verwachten even op een rijtje gezet.

China Glaze is een van mijn favoriete nagellakmerken. De nagellakken zijn doorgaans van goede kwaliteit, betaalbaar en de collecties wisselen elkaar snel af. Hebben jullie al gelezen dat  ze binnenkort en Cirque du Soleil collectie gaan uitbrengen die de naam World''s Away draagt? De gelijknamige 3D-film was de grote inspiratiebron voor deze collectie die uiteindelijk twaalf kleurtjes gaat bevatten met namen zoals It’s a Trap-Eze, Hanging in the Balance, A Vicious Cirque-El en World’s Away.

 

De zeskoppige Glimmers collectie is (zoals de naam al doet vermoeden) behoorlijk glitter and glamour. De glitters in deze lakjes zullen overigens worden uitgevoerd in verschillende maten en vormen.

De China Glaze Tranzitions collectie is ook een apart ‘geval’. Bij deze nagellakken draait het namelijk allemaal om de combinatie met een bijzondere top coat. Deze zorgt ervoor dat de nagellak zal verkleuren en dat kan met een klein beetje oefenen leuke resultaten opleveren.

Behoorlijk spannend is de New Texture collectie waar ik persoonlijk enorm nieuwsgierig naar ben.

De ‘gritty texture’ lijkt wel een klein beetje op de structuur van zand en zal hoge ogen gaan scoren de komende periode waarin eigenlijk alles kan en mag. De nieuwe nagellakken worden uitgebracht in zes varianten waaronder Unrefined (fel roze), Of Coarse! (helder blauw) en Toe-Tally Textured (oranje).

Ook de China Glaze Neons On The Shore collectie voor de komende zomer is weer leuk. Natuurlijk is de zomer nog heel ver weg maar een klein beetje dagdromen is alleen maar goed, nietwaar?

De collectie bevat twaalf kleurtjes waaronder crème nagellakken en jelly varianten. Van de laatste structuur ben ik geen fan dus dat wordt afwachten. Namen? SUN OF A PEACH, THAT''S SHORE BRIGHT en SHELL-O. Dat klinkt behoorlijk zomers!

Ook de China Glaze Avant Garden lente collectie (geen officiële pics) wordt weer genieten voor de gemiddelde nagellak liefhebber. De collectie bevat eel verschillende frisse tinten en pastels met mooie lentenamen zoals Sunday Funday, Passion for Petals, Mimoasa’s Before Mani’s, Fade Into Hue en Pink-ie Promise.

Zo… jullie zijn weer een klein beetje op de hoogte van alle leuke China Glaze collecties die het komende half jaar op het programma staan. Vooropgesteld hebben wij nog niet vernomen of alle collecties daadwerkelijk in Nederland zullen verschijnen maar ik heb goede hoop. Ik ben vooral bijzonder nieuwsgierig naar de Cirque du Soleil collectie, New Texture collectie en de Avant Garden lente collectie. Hoe zit dat met jullie?

Ik ben nu druk bezig met de Holiday Joy kerstcollectie van 2012, die is ook prachtig en nu al verkrijgbaar in Nederland bij Nailpolishfashion.

Deel dit artikel
Back to top