Fashion

Editor's choice shopping tip - pretty shoes @ O'Moda

Online shoppen, de redactie van Beautyscene houdt er bijzonder van. Vanaf nu geven we jullie wekelijks tips voor leuke bekende en minder bekende online winkels, uiteraard delen we onze favorieten met jullie. Voor dit artikel zijn wij gaan speuren in de online schoenenwinkel O''Moda, waar merken zoals Fred de la Brettoniere, Replay, Steve Madden en Ash verkocht worden. Kijken jullie mee naar onze favoriete items en die van onze lezeressen?

Debbie, hoofdredactrice Beautyscene.nl

Mijn keuze : zwarte Replay enkellaarsjes/pumps met studs 
"Je kunt mij uittekenen in zwarte enkellaarjes, ik heb ze dan ook in heel wat soorten en maten, maar ze hebben altijd één ding gemeen....de hakken zijn hoog! Deze zwarte lage enkellaarsjes van Replay zijn net weer even anders dan anders door de stoere studs achterop de laars. Een "braaf" zwart jurkje of kokerrok krijgt dan toch weer een stoere touch en daar hou ik van, laat ze maar raden hoe ik ben."

Lianne, junior redactrice Beautyscene.nl

Mijn keuze : stoere, korte laarsen van Shabbies in burgundy 
 "Ik heb dit najaar een zwak voor alles met burgundy kleur, zo ook voor deze laarsjes van Shabbies Amsterdam. Wat mij betreft is de perfecte combinatie van een trendy kleur en een stoer model, het maakt een casual outfit met een jeans net even wat aparter. Ik heb al een bijpassende oogschaduw en mascara klaar liggen, dus heb deze laarsjes eigenlijk wel ‘nodig’… Vinden jullie ook niet?"

Wendy, redactrice Beautyscene.nl

Mijn keuze : rode westerboots van O''Moda 
"Ik ben geboren met enkellaarsjes aan! Dat moet een hele zware bevalling geweest maar dat geheel terzijde. Dit seizoen let ik er tijdens aanschaffen van schoenen/enkellaarsjes vooral op dat ze niet te veel lijken op al die andere zwarte enkellaarsjes die al in mijn kast staan. Ze moeten draagbaar zijn, een stevige hak hebben en ik moet erop kunnen rennen om een trein te halen – ik weet het, dat klinkt echt glamoureus. Daarnaast, en dat is misschien wel het aller-belangrijkste moeten ze mijn persoonlijkheid reflecteren. Deze rode Rock chic laarsjes staan in alle eerlijkheid al een poosje op mijn verlanglijstje en zullen echte eyecatchers zijn in combinatie met een little black dress en een dikke panty. Score!"

Barbara, eigenaresse van FashiontweetPR

Mijn keuze : Ash wedge sneakers 
"Prachtige multicolour wedge sneakers van Ash. Dé manier om comfortabel op hakken te lopen en bovendien warme voetjes te houden in de winter. De warme kleuren zoals bordeaux rood en marine blauw passen helemaal bij dit seizoen. Ik ben al een poosje fan van deze fijne sneakers van Ash"

Esther, freelance redacteur en blogger op Mangosorbetto.com

Mijn keuze : stoere cowboyboots van BullBoxer
“Deze cowboyboots van Bullboxer vind ik echt geweldig! Dit model zie je deze winter best veel, naast de bikerboots die ik ook heel leuk vind. Als er straks weer sneeuw en blubber op straat ligt, zijn pumps en hoge hakken niet zo handig. Zulke stoere platte boots zijn dan heerlijk, en ze zijn ook nog eens echte eyecatchers. Hiermee geef je een wat simpele outfit net dat beetje extra’s.”

Marjolein, fashionblogger bij Nevertoopolished.com

Mijn keuze : zwarte Dr. Martens boots 
"De perfecte biker boots, ik ben er al eeuwen naar op zoek. Mijn oude vertrouwde paar is hoognodig aan vernieuwing toe, maar het perfecte nieuwe paar komt maar niet op mijn pad! Silver hardware, echt leer en niet te veel opsmuk – dat is alles wat ik vraag. En … browsend door de OMODA site kwam ik deze beauties van Dr. Martens tegen! Wie had ooit gedacht dat het merk van de stoere veterschoen het merk zou zijn dat in het diepste geheim de perfecte biker boot voor mij verborgen hield? Can’t fool me though, found them anyway!"

Wat is online shoppen toch heerlijk! Ben je benieuwd naar de door ons gekozen items, klik dan op de linkjes en je komt direct terecht in de online shop van O''Moda. Bij een bestelling betaal je geen verzendkosten (ook niet bij retourneren) en je hebt jouw bestelling normaal binnen 1 tot 3 werkdagen in huis. Shop ze! Wil je ook eens meedoen aan deze rubriek? Stuur dan een mailtje met jouw foto, interesses en bloglink naar info@beautyscene.nl o.v.v. Readers choice, wie weet nemen we contact met je op.

Deel dit artikel
Back to top