Nieuws

Zet een bezoek aan de ANBOS-schoonheidsspecialist op jouw to do list! ( & win!)

advertorial
Wij vrouwen maken graag lijstjes : een boodschappenlijstje, de ''to do" lijst, het beautyshoppinglijstje en natuurlijk het bekende wensenlijstje! Staat er op één van die lijstjes ook een bezoekje aan een schoonheidsspecialist? Misschien moet je dit toch eens overwegen, want de schoonheidsspecialist kan je helpen om de huid goed te verzorgen. Of je nu 15 jaar bent en kampt met puistjes of je bent 40 jaar en wil wat doen aan de eerste rimpeltjes, bij een ANBOS-schoonheidssalon ben je aan het juiste adres.
We gaan vrijwel allemaal iedere 2 maanden naar de kapper, maar een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste slaan we toch wel vaak over. Ik ben zelf ook geen trouwe bezoeker van een schoonheidssalon en dat moet eigenlijk toch echt eens veranderen. Daarom ga ik de komende weken op zoek naar een ANBOS-schoonheidsspecialiste bij mij in de buurt en laat ik mijzelf eens goed verwennen.

ANBOS is de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging, deze organisatie heeft meer dan 5.000 leden en hun leden moeten (uiteraard) voldoen aan de richtlijnen en eisen van ANBOS. Dat betekent dat je in goede handen bent (letterlijk!), de schoonheidsspecialisten hebben allemaal een vakdiploma, werken hygiënisch en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schoonheidsverzorging.
Maar is zo''n behandeling dan niet heel duur? Dat valt heel erg mee, het ligt er natuurlijk aan wat je precies wilt laten doen, maar het is zeker goed te bekostigen. Heerlijk toch, zo''n uurtje waarin je zelf even kunt relaxen en kunt genieten van ultieme verwennerij. En als je dan na een uurtje stralend de salon uitstapt, dan kun je de hele wereld aan! Vergeet niet direct de volgende afspraak in te plannen, want dat gevoel wil je na een week of zes toch weer?

WIN-ACTIE
Wij geven 5 bonnen t.w.v. EUR 50,00 weg aan onze lezers, je kunt uiteraard zelf een ANBOS-salon in de buurt uitkiezen en ook in het bepalen van de soort behandeling ben je vrij. Hoe maak je kans op 1 van de 5 bonnen?
  • stuur een mail naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. ANBOS met daarin jouw naam, adres, leeftijd en huidzorg (wat zou je willen laten behandelen bij de schoonheidsspecialiste?)
  • doe dit voor 5 december 2012, na die datum krijgen de 5 winnaars persoonlijk bericht van ons en worden de bonnen z.s.m. naar je opgestuurd. Je kunt dan zelf een ANBOS salon en behandeling kiezen op een tijdstip dat jou past.
Voor meer informatie over de ANBOS-schoonheidsspecialisten ga je naar de website van ANBOS, daar kun je ook direct zien welke salon er bij jou in de buurt gevestigd is.
 
Ga jij trouw iedere zes weken naar de schoonheidsspecialiste? Wat voor behandelingen laat jij dan altijd doen en wat zijn jouw ervaringen? Doe je ook mee aan de win-actie?
Deel dit artikel
Back to top