Reviews

Guerlain Liu collectie - foto's, swatches, review & look (deel 1)

De kerstmake-up collecties liggen inmiddels in de winkels, ook de redactie is al langzaam in kerfstsferen aan het komen...maar we zijn er nog niet helemaal. Vandaag laten we je kennismaken met een deel van één van de mooiste collectie, de Guerlain Liu collectie. Ik ben in elk geval zwaar verliefd op Les Ombres Turandot oogschaduwpalette, kijken jullie mee?

De collectie is behoorlijk groot, in dit artikel kun je er alles over lezen. Ik heb besloten om mijn review in twee delen te doen, eerst met het Les Ombre Turandot palette en over een tijdje een review van het Caligraphy palette, de losse Météorites en het shimmery poeder voor haar, gezicht en lichaam. Dit zijn natuurlijk ook perfecte producten om een "echte" kerstlook mee te maken, daar gaan we in december mee aan de slag.

Nu eerst het prachtige Les Ombres Turandot palette, een palette dat mij behoorlijk heeft verrast want eerlijk gezegd had ik er niet zoveel van verwacht toen ik het op de foto''s zag. Maar wat is het prachtig! De kleuren zijn warm, zeer gepigmenteerd en voorzien van een prachtige glans. De mogelijkheden zijn eindeloos, de kleuren zijn allemaal op verschillende manieren te gebruiken en dat maakt het palette zeer veelzijdig. De kleuren passen perfect bij de herfst en wintertrends en dat is altijd fijn.




Liefde nummer twee is het lakzwarte doosje met daarin de geperste Météorites parels in de kleurencombinatie Wulong. Dit poeder bestaat uit verschillende kleuren gezichtspoeder dat zorgt voor een ultieme, subtiele glans op de huid die onbeschrijfelijk mooi is. Maar ja, de prijs is wel een behoorlijk obstakel, het kost nl. EUR 132,00 en dat is wel heel erg veel voor een poederdoosje. De verpakking is weliswaar prachtig en is echt extreem luxe, het doosje is zwart en een echte blikvanger. Duur, dat zeker en misschien niet echt zijn geld waard, maar oh zo mooi! En af en toe moet je jezelf eens verwennen!



Ik breng het poeder over mijn hele gezicht aan met een grote poederkwast, op de foto hieronder zie je het resultaat. Op de bovenste foto draag ik geen poeder, alleen foundation, en op de onderste poeder heb ik wat Wulong météorites opgebracht. Op de foto is het misschien niet goed te zien, maar in het echt zie je behoorlijk verschil, de glans is mooier, gecontroleerder en zachter dan zonder de poeder. Oh ja, kleine geruststelling, de poeder is wel navulbaar, al zul je deze kleurencombinatie niet los kunnen kopen, wel die uit de standaardcollectie.

Leuk is dat Guerlain nu ook een keer nagellakjes uitgebracht heeft in de kerstmake-up collectie, de kleuren zijn redelijk bescheiden maar de gouden Altoum is toch wel een prachtige kerstlakje wat mij betreft. De kwaliteit is uitstekend, de lakjes lakken prettig en snel, de dekking is prima en de droogtijd kort. Op de foto''s draag ik twee laagjes nagellak en dat is voldoende voor een prima dekkend resultaat. Lou Ling is een mooie, mysterieuze donkerpaars/bordeaux lak met hele fijne rode/paarse shimmer.

Guerlain Nail Lacquer 03 Altoum

Guerlain nail lacquer 04 Lou Ling
Natuurlijk heb ik mijn look gecompleteerd met een prachtige blush (Rose aux joues Peach boy) en een glanzende roze/bruine Shine automatique lipstick in Sous le vent. De blush is heel mooi, zeer gepigmenteerd en bestaat uit twee delen, het bovenste deel is de meer gepigmenteerde, matte kleur en die kun je combineren met de lichtere, glanzende kleur onderin. 

Guerlain Rose aux joues 01 Peach boy EUR 45,20, Guerlain Shine automatique 200 Sous le vent EUR 33,90 en Guerlain météorites wulong
De look! Ik ben er blij mee en dat kun je zien! Ik draag trouwens de Estée Lauder Doublewear foundation en concealer, heel erg fijn!

Binnenkort zal ik de andere producten uit deze Guerlain Liu collectie ook aan jullie laten zien, compleet met een look die geschikt is voor de feestdagen. Deze look is in elk geval ook prima te dragen op "normale" dagen, maar met een beetje meer glitter kun je er ook prima mee aan het kerstdiner verschijnen. Ga zeker snel even kijken bij de parfumerie en laat je verrassen door het Les Ombres Turandot palette en de rest van de collectie, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

De Guerlain Liu make-upcollectie is sinds deze maand te koop bij de Guerlain verkooppunten zoals Parfumerie Douglas, De Bijenkorf, ICI Paris XL en diverse andere luxe parfumeriëen.

Deel dit artikel
Back to top