Nagel & Handen

Prinsessen nagellakjes van Herôme getest door echte prinsessen!

Met een moeder die simpelweg kan zwemmen in de nagellakjes kun je als dochter natuurlijk niet achterblijven. Gelukkig zijn er een aantal merken die kindernagellakken in het assortiment hebben opgenomen waaronder de Prinsessen lakjes van Herôme. Mijn dochter Eden is dan ook trotse eigenaresse van een mooie nagellak-stash !

Eden is dol op nagllak en haar vriendinnetje Samantha lust er ook wel pap van. De meisjes zitten pas in groep 4 maar zijn als het hun zo uitkomt al echte dames. Eden is dol op sierraden, kleding  (die broek is toch van Supertrash mam?) en draagt graag kindernagellak.

 
Links Samantha en rechts Eden
De dames konden niet wachten om de schattige Herôme lakjes te testen. Na een korte uitleg mochten Eden en Samantha aan de slag. Uitleg, ach waar heb ik het eigenlijk over! De dames wisten natuurlijk al heel lang dat je het kwastje even moet afvegen aan het randje om niet te veel nagellak tegelijk te gebruiken en ook dekt een kleurtje beter in twee laagjes. Daarnaast – ja echt! –  waren de dames al bezig met layeren (verschillende kleurtjes over elkaar aanbrengen voor een mooi effect)

Toen ik vroeg welke kleur zij wilden gaan gebruiken werd ik aangekeken alsof ik gek was.. . Allemaal natuurlijk, de dames zijn tenslotte niet zo saai als mama (en bedankt): Skittle nagels! Zoals jullie zien waren de meisjes in opperste concentratie en mocht het resultaat er zijn! Prachtige prinsesjes met keurig gelakte prinsessennageltjes.


Nog even een stukje achtergrond informatie: de Prinsessen nagellakken van Herôme zijn speciaal ontwikkeld voor de tere huid van kinderen en bevatten speciale ingrediënten die niet schadelijk zijn. Deze lakjes hebben een waterbasis en dus kun je de nagellak na het lakken in de loop van de dag weer afwassen met water en zeep. Makkelijk én 100% veilig voor kinderen. Overigens las ik zo hier en daar dat het wat langer duurt voordat de lakjes droog zijn maar als je twee dunne laagjes aanbrengt dan duurt het zeker niet langer dan met een reguliere nagellak.

Tevreden prinsesjes

Er zijn maar liefst tien prinsessen-kleuren verkrijgbaar (EUR 3,95 per stuk) die volgens Eden en Samantha stuk voor stuk ‘vet mooi’ zijn. Favorieten waren toch wel I am Cute (fuchsia met shimmer), I am Brave (goldfinger!) en I am Cool (zilver).

Laat ik vooral niet vergeten te vertellen dat schattige strikjes die de flesjes sieren ervoor zorgen dat de kinder-collectie een echte prinsessen must-have is geworden! Ik citeer: ahhhhhhhhhhhhhhhhw, cute! Meer informatie over de Herôme Prinsessen nagellakken vind je hier en direct bestellen kun je ze bij Bol.com (ja, die hebben nu ook cosmetica, superhandig!)
 
Deel dit artikel
Back to top