Nieuws

Wegzwijmelen & lachen met James Blunt voor MEXX Pure!

Toen mij vorige week werd gevraagd of ik een mini-concert van James Blunt wilde bijwonen, kon ik natuurlijk niet weigeren. James Blunt is sinds deze zomer het gezicht voor MEXX Pure men en om die geur, zo vlak voor de feestdagen, nog even in het zonnetje te zetten  was James in Amsterdam. Het werd een zeer geslaagde middag met James Blunt op 1 meter afstand zingend "You''re beautiful...".....ik smolt, evenals de andere dames in de suite!

Het concert vond plaats in de Concerto-suite in het geweldige Conservatorium Hotel in Amsterdam, "the place to be" op dit moment en daar zijn ook grote sterren als Lady Gaga, Madonna en James Blunt het mee eens. Ik was er wel vaker geweest, maar dit werd de eerste keer dat ik een suite van binnen zag en dat maar direct samen met James! Ik moest hem deze middag wel delen met een stuk of 15 andere vrouwen (en een enkele man), maar dat mocht de pret niet drukken. James zong live, zichzelf begleidend op piano en gitaar, twee van zijn bekendste nummers "Goodbye my lover" en "You''re beautiful". Wat is hij goed en vooral heel puur! Geen opsmuk, fancy begeleidingsband, grote entourage of glitterende pakken voor James...nee, simpel en puur in jeans, stoere laarzen en simpele donkerblauwe longsleeve zong hij werkelijk prachtig.

Na afloop van het mini-concert werden we allemaal uitgenodigd naar de entre-sol te komen waar het bed....en het MEXX bord stond voor een fotomomentje met James. De foto hebben jullie vast al gezien op Twitter, wat een schatje he? Een leuke vent, vrolijk, gezellig en een tikje bescheiden maar ook best een beetje plagerig naar al die beauty-dames toe! Geeft niets, James...we kunnen je wel aan.

Ik heb James ook even kort kunnen interviewen en ben wel het een en ander van hem te weten gekomen. Zo woont James op Ibiza en vind hij dat de meest geweldige plaats op aarde. De relaxte sfeer, gecombineerd met het fijne uitgaansleven en het mooie weer hebben hem doen besluiten afscheid van Engeland te doen nemen.  Maar hij brengt Engeland graag naar Ibiza, zo vertelde hij dat het een af en aan vliegen van vrienden en familieleden is. Zij komen graag een paar dagen feestvieren op Ibiza en zo komt James nooit aan even rustig op de bank zitten toe! Wat erg! Nee, medelijden hoeven we niet met hem te hebben, zeker niet toen hij vertelde dat hij een eigen club heeft in zijn achtertuin, compleet met bar, neonverlichting en leuke gogo-girls...hij was echt heel serieus en stellig (maar zijn ogen vertelden een ander verhaal). James is een grapjas!
Op de vraag wat voor soort geur hij zou kiezen voor een vrouw, was het antwoord simpel en ook logisch, het moet een geur zijn die haar past als een perfecte jas, niet overheersen maar completeren. James is duidelijk niet de man die houdt van glamour, zou het toch komen door zijn militaire achtergrond?
James is, samen met model en actrice Yuliya Snigir, het gezicht van MEXX Pure, de nieuwste "twingeuren" van MEXX. De geur, zowel die voor mannen en vrouwen, overheerst nooit maar completeert iemands persoonlijkheid...zacht maar toch aanwezig...puur maar toch sprankelend. De match tussen James Blunt en MEXX Pure is een perfecte, James zegt hierover : ''MEXX Pure is ongecompliceerd, fris en authentiek, hij weerspiegelt mijn levenshouding en past perfect bij mijn stijl". De reclame van MEXX Pure geeft de geur en de sfeer goed weer, ook James past heel goed in het plaatje.

Mijn favoriet is MEXX Pure for him, een fijne zeepachtige geur die mannelijk genoeg is maar toch prettig zacht. Kruidige akkoorden zoals kardemom en peper worden gecombineerd met groene tomaten en marine-elementen (al overheersen die duidelijk niet). De warme basis is heerlijk, hout  en mos zorgen voor een soapy touch...dus ergens denk ik dat er nog wat musk in verstopt is? MEXX Pure for her is wat zoeter en bloemiger met een combinatie van granaatappel, tiaré- en lotusbloem en een basis van vanille en sandelhout.

MEXX Pure for her and for him zijn te koop bij de drogisterijen en parfumeriën, een flacon eau de toilette is te koop vanaf EUR 16,00. Er is ook shower gel, deodorant en body lotion te koop in dezelfde geuren, fijn is dat altijd! En dat voor een prijs van rond de EUR 9,00.
Deel dit artikel
Back to top