Nieuws

Win de Blue Blood Gel van Neoderma!

advertorial
Neoderma

kennen jullie misschien nog wel uit de Beautybox van een aantal maanden geleden. Dit cosmeticamerk biedt hi-tech natuuroplossingen voor een mooie huid heeft een product dat volgens hen een musthave is op iedere toilettafel en jij kunt een exemplaar winnen, lees je even verder hoe?

Neoderma streeft ernaar de huid te verzorgen, herstellen en verbeteren. De deskundige handen van de schoonheidsspecialist in combinatie met de producten met natuurlijke ingrediënten, zorgen ervoor dat resultaten bereikt worden!

Neoderma wordt exclusief verkocht bij de Neoderma-schoonheissspecialisten die je door het hele land vindt. De Neoderma-schoonheidsspecialisten beginnen altijd met een huidanalyse. Pas als de huidconditie goed in kaart is gebracht en wat het gewenste, realistische doel is, is het mogelijk een optimaal plan te trekken. Met andere woorden: Neoderma werkt aan de optimale oplossing voor de huid. Dus of je nu vroegtijdige huidveroudering, de gevoelige of vette huid wilt aanpakken, rimpels, de vochtarme huid een boost wil geven, of pigmentvlekken wilt minimaliseren, er is voor iedere huid een oplossing. Wil je meer weten over de verschillende productlijnen, bezoek dan even de website van Neoderma.

Het toppproduct van Neoderma is de Blue Blood gel, een gel met als belangrijkste werkzame ingrediënten perfluorcarbon, vitamine E, perzikpitolie, petanol en allantoïne. Deze gel breng je aan op de schone huid, voor jouw andere gezichtsverzorging zoals een serum of dagcreme. De Blue Blood Gel stimuleert de huid om actieve ingrediënten in de producten beter op te nemen waardoor de werking verbetert. Het product is geschikt voor alle huidtypen, is zowel overdag als ''s avonds te gebruiken en is ook heel fijn om te gebruiken bij een gevoelige huid.

Je kunt de gel ook gebruiken rond de ogen en op de rest van jouw lichaam, handig bij gevoelige plekjes na ontharen, epileren of scheren. Het is een multi-functioneel product dat zeker een plaats verdient tussen jouw verzorgingsproducten. Een tube Blue Blood Gel van 50 ml kost normaal EUR 46,50 en kun je kopen bij de Neoderma salons, maar wij geven 5 tubes weg en dat is altijd fijn!

Hoe maak je kans op een tube Blue Blood Gel?

  • stuur een mailtje met daarin jouw naam & adres naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Neoderma (onvolledige inzendingen kunnen niet meedoen)
  • doe dit voor 30 november 2012
  • na die datum zullen wij contact opnemen met de 5 winnaars en krijgen zij hun prijs toegestuurd.
Wil je meer weten over Neoderma? Bezoek dan hun Facebook pagina (www.facebook.com/neodermaBenelux) en neem een kijkje op hun uitgebreide website (www.neoderma.nl).
Deel dit artikel
Back to top