Algemeen

Too Faced Essential Summer Kit

Sinds vorig jaar kunnen we gelukkig ook spullen van het merk Too Faced kopen in Nederland, want sinds die tijd heeft Sephora haar deuren geopend en daar zijn de producten van Too Faced te vinden.Voor deze zomer brengt Too Faced weer een aantal hele fijne, nieuwe producten uit waaronder een aantal nieuw oogschaduwprimers die ook  kunnen worden gebruikt als subtiele oogschaduws, dat is heel handig tijdens de warmere zomermaanden, wanneer de oogschaduw makkelijk van je ogen glijdt.... Maar dat is niet het enige dat Too Faced voor ons in petto heeft! Ik ben helemaal in love met the Bronzed en Beautiful kit,  een doosje met daarin 3 verschillende bronzers (Skin Bunny - een winterbronzer, Sun Bunny - een medium bronzer en Pink Leopard - een glanzende tropische bronzer) en een hele fijne mini-kabuki. De prijs in Nederland zal EUR 29,00 zijn, ik heb geen precieze datum wanneer deze te koop zal zijn, dus check gewoon de dichtsbijzijnde Sephora!

De zomer is niet compleet zonder een fijne zelfbruiner, die je net dat beetje extra kleur geeft als er de zon nog niet zo erg aanwezig is geweest. Ik vind het ook altijd erg handig om zelfbruiner aan te brengen op de plaatsen waar je bikini of badpak van die fijne strepen achterlaat na een dagje zonnebaden! Ik breng het dan gewoon aan op de plaatsen waar het nodig is en heel langzaam kleurt het dan bij met de rest. Too Faced heeft de bekende Tanning Bed in a tube, dat geeft je geleidelijk een prachtig gebronsde huidskleur zonder kans op verbranden of andere narigheid! Naast een mooie kleur zorgt deze lotion ook nog eens voor een strakke en gladde huid! Voor het beste resultaat kun je het beste eerst lekker scrubben voordat je deze lotion opbrengt! Een tube van 177 ml kost EUR 22,00.

Too Faced heeft echter niet alleen aan een zomerse tint gedacht, maar ook aan de houdbaarheid van make-up tijdens de warme zomermaanden! Want wie kent het niet, tijdens een warme dag zweet de make-up zo van je gezicht af, dat is zoooo zonde! Maar ja, een kleurtje op je ogen staat gewoon hardstikke leuk ook in de zomer. Too Faced komt nu met de perfecte oplossing, ze hebben hun beroemde oogschaduwprimer Shadow Insurance gecombineerd met prachtige metallic pigments! De uitkomst was Lockdown, een creme-oogschaduw met een prachtige glans die gegarandeerd de hele dag perfect blijft zitten, wat je ook doet! Lockdown is waterproof, creased niet en kan dus als basis worden gebruikt voor andere oogschaduws maar je kunt het ook heel goed op zich gebruiken. Dit zijn de kleurtjes :

  • Bedroom eyes - medium brown
  • Bondage - light brown
  • Dramarama - dark brown
  • I''m guilty - aqua blue
  • Jailbait - light pink
  • Prisoner of love - pink

De Lockdown gaat EUR 19,00 per stuk kosten. Ik weet nog niet of ze al te koop zijn bij Sephora maar je kunt ze wel kopen via HQhair.com, een van mijn favoriete webwinkels! Deze webwinkel is gevestigd in de UK en dat betekent dat de verzendkosten meevallen, er geen kans is dat je invoerrechten moet betalen en omdat de Engelse pond momenteel erg gunstig staat je ook nog eens lekker goedkoop uit bent want de Lockdown kost daar GBP 13,00 ( /- EUR 14,00)....oh ja, de bestelling heb je ook nog eens binnen een paar dagen binnen! Snel kijken dus, ik ga deze creme oogschaduws in elk geval snel bestellen! Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top