Blogs & Editorial

Yunomi Vrouw van het jaar verkiezing 2012, ik zit in de jury!

Kennen jullie Yunomi al? De website voor en door vrouwen vol met inspirerende persoonlijke artikelen, lekkere recepten en leuke achtergrondartikelen over zaken die vrouwen bezighouden. Ieder jaar kiest Yunomi een "vrouw van het jaar", ook dit jaar en ik ben één van de juryleden. Uit de verhalen in de rubriek "Openhartig" wordt het meest inspirerende verhaal gekozen van één van de Yunomi vrouwen....

Door de combinatie gezin, huishouden en werk hebben vooral vrouwen tussen de 30 en 50 jaar steeds minder tijd voor zichzelf en gunnen ze zich weinig extra’s. Yunomi biedt vrouwen een podium om hun eigen verhaal te delen of te reageren op inspirerende verhalen van anderen. Inspiratie en herkenning is heel belangrijk op Yunomi.
Daarom besteedt het platform iedere week aandacht aan een onbekende vrouw met een verhaal dat anderen kan inspireren in de rubriek ‘Openhartig’. Uit alle vrouwen die hun verhaal hebben gedeeld in deze rubriek wordt ieder jaar de Yunomi Vrouw van het Jaar verkozen. Met deze award plaatst Yunomi de vrouw die met haar verhaal de meeste andere Yunomi leden en jury heeft kunnen inspireren in 2012, nog eens extra in de schijnwerpers.

Sinds ik jurylid ben heb ik al heel wat verhalen doorgelezen, het is een mooie combinatie van inspirende en ontroerende verhalen van sterke vrouwen. Gewone vrouwen zoals jij en ik, die hun verhaal delen met de lezeressen van Yunomi. Binnenkort moet ik een keuze gaan maken uit 10 genomineerden, die bepaald worden door de redactie van Yunomi. Maar ik zal de winnaar zeker niet alleen bepalen, hoofdredatrice Sanne Goedens van Yunomi Benelux is mede jurylid en natuurlijk mogen de lezeressen van Yunomi binnenkort stemmen op de genomineerden.

Neem dus zeker eens een kijkje op Yunomi, bijvoorbeeld bij mijn stukje of direct bij de "Openhartig" rubriek. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen via mijn Twitter-account.

Deel dit artikel
Back to top