Nieuws

Marilyn Monroe & Chanel no. 5 - een legende die doorleeft

Wie kent het antwoord van Marilyn Monroe op de vraag : "wat draag je in bed?" eigenlijk niet? Volgens mij niemand, ondanks dat haar antwoord al meer dan 60 jaar geleden werd gegeven, weten wij allemaal dat het antwoord : ''een paar druppels Chanel no. 5..." is. Een legende werd geboren, de meest sexy vrouw op aarde droeg deze parfum en nadien geloof ik best dat veel vrouwen haar voorbeeld hebben gevolgd.

Chanel No.5 werd een verleidingsinstrument en Marilyn Monroe, onbedoeld, het boegbeeld van de geur. Gek genoeg was dit geen zakelijke samenwerking, Marilyn werd hier namelijk helemaal niet voor betaald. Uit het onderstaande filmpje blijkt ook dat dit niet het geval was.

Nu geloof ik wel dat Chanel Marilyn de rest van haar leven heeft bedolven onder de flessen Chanel No. 5, althans, het lijkt mij niet dat ze daarna ooit nog een flesje zelf heeft moeten kopen. Deze onbedoelde reclame heeft er voor gezorgt dat Chanel No.5 op heel veel nachtkastjes terecht is gekomen....staat er bij jou ook een parfum op het nachtkastje?

Voor meer achtergrondinformatie, foto''s en filmpjes kun je terecht op de prachtige website Inside.Chanel.com, een must voor de Chanel liefhebber!
Deel dit artikel
Back to top