Reviews

Esprit Simply You - voor jou en jouw liefje!

De nieuwe Simply You geur-lijn van Esprit is net een liefdesverhaal. Eenvoudig, ongedwongen en authentiek. “Alles aan jou is perfect. Hoe je eruitziet, hoe je denkt. Je gevoel voor humor”. Dat klinkt bijna als een sprookje vinden jullie ook niet? Lees maar snel verder om te weten hoe het afloopt!

In dit sprookje dat werd bedacht door Esprit in samenwerking met parfumeurs Fabrice Pellegrin (de damesvariant) en Juliette Karagueuzoglou & Nicolas Beaulieu (herenversie) speelt stiekem supermodel Christy Turlington de allergrootste hoofdrol. Zij is namelijk het gezicht van de damesgeur.

Man en vrouw verbonden via een oprechte en authentieke liefde. Een ontspannen, teder ESPRIT-gevoel. Vertrouwen in jezelf en in elkaar. Vertrouwen waardoor je je goed voelt en er geweldig uitziet. Rustig, kalm, beheerst… en verliefd.

Een prachtig verhaaltje. Wanneer ik naar de geuren kijk begin ik met de damesvariant. SIMPLY YOU for Women opent fris met noten van mandarijn en bergamot. Al snel kom je in het hart van de geur terecht waarin je oranjebloesem, heliotroop en de poederige iriswortel kunt terugvinden. De geur krijgt een vrouwelijke ‘touch’ en een goede houdbaarheid door de toevoeging van  hout- en muskusnoten.
SIMPLY YOU for Him is een sprankelende en aantrekkelijke geur die net als de damesvariant een frisse opening heeft, waarin je bergamot en Italiaanse citroen met zwarte peper terug kunt vinden. Het hart is behoorlijk spicy en bevat nootmuskaat, salie en Afrikaanse geranium. De warmte in de geur wordt gecreëerd door een basis van patchoeli en cederhout. Flacon is inmiddels ingepikt door mijn echtgenoot en dat vind ik helemaal niet erg. Ik vind het op de een of ander manier echt een echte weekend geur, lekker en comfortabel!

De verpakkingen zijn trouwens prachtig  en stralen net zoals de visuals harmonie en subtiele elegantie uit. De flacons passen perfect binnen het thema met hun eenvoudige en organische vorm.

Deze toevoeging van het Esprit geuren assortiment is een schot in de roos (alhoewel.. dat ingrediënt ben ik niet tegengekomen, slecht woordgrapje dus!). Wil jij jezelf of jouw liefje verwennen? Dan heb ik goed nieuws voor je want de geuren van Esprit zijn niet alleen lekker, ze zijn ook betaalbaar. De eau de toilette is al verkrijgbaar vanaf EUR 16,00 (15 ml) en de shower gel voor EUR 10,00 (200ml)      

Esprit Simply You for women en Simply you for men zijn nu verkrijgbaar zijn bij warenhuis, drogist en parfumerie.

Deel dit artikel
Back to top