Nagel & Handen

Kerstnagels 2012 - MAC Glamour Daze nagellakjes

Hebben jullie al een beetje zin in de kerstdagen? Nog maar 38 dagen te gaan en wij zitten ons vast enorm druk te maken over de nagellak die we moeten dragen tijdens het kerstdiner. Of misschien toch wel niet? Anyway, als je op zoek bent naar een leuk lakje, dan moet je zeker even bij MAC gaan kijken, All that glitters of Girl trouble zijn zeer de moeite waard!

In de MAC Glamour Daze collectie bevinden zich vier nagellakjes, ik heb er drie voor jullie op de foto gezet en natuurlijk heb ik swatches gemaakt. Meer informatie over de MAC Glamour Daze collectie vind je in dit eerdere artikel.


MAC In the limelight - 3 laagjes, niet het meest simpele lakje om aan te brengen, het lijkt of de laagjes elkaar niet verdragen waardoor er "transparante" plekjes zichtbaar blijven, geen fijne formule dus. En de kleur is inmiddels toch ook wel een klein beetje geweest?
MAC All that glitters - als een koude sterrennacht zo mooi, deze zwarte lak vol met roze, blauwe en witte glittertjes, hij schittert iedereen tegemoet en is in het echt nog veel mooier dan op de foto. Ik draag één wat dikkere laag, dat was de beste manier om een egale, goede dekking te krijgen, de droogtijd tussen twee dunne laagjes was een beetje aan de lange kant. Maar hé....voor zo''n beauty wil ik wel wat moeite doen!
MAC Girl trouble - love it! roze/paars glitterlakje dat heel fijn en eenvoudig op te brengen, op de foto draag ik twee laagjes en dat is prima. De fijne glitters laten zich makkelijk verwijderen, al blijft er misschien wel wat glittertjes achter op jouw vingers, na het nagelverwijderen handen dus even goed wassen.

De nagellakjes van MAC  kosten EUR 14,50 per stuk (10 ml) en kun je o.a. bestellen in de webshop van De Bijenkorf, maar natuurlijk ook bij de officiële MAC webshop. Deze lakjes horen bij de MAC Glamour Daze collectie en zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar, maar MAC heeft ook een vaste collectie kleuren die zeker de moeite waard zijn.
En nu nog kiezen welke nagellak het gaat worden? Hebben jullie jouw kerstlakje al gevonden?

Deel dit artikel
Back to top