Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes week 47

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Redactrices Debbie, Wendy en Lianne zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?
Wendy:

Blijft schattig...
Onderweg met een nagellakje dat ik al jaren met plezier draag: Koh Black


Ik houd van een glansje op mijn gezicht en lippen!
Als je op deze manier opstaat dan kan je dag toch al niet meer stuk?
Ik ben op school bezig met een leuk en leerzaam hoofdhuid project, deze leuke tasjes kreeg ik van Puckstudio. Leuk zijn ze he! Goodiebags!
Lianne:

Nieuwe spulletjes van Etos, ziet er goed uit!

Ik ga naar Amsterdam verhuizen! Deze week tekende ik mijn contract en kreeg ik de sleutels.

Onmisbaar: Trind Nail Repair en een glasvijl van Herôme, moest nodig shoppen dus! ;-)

Stiekem komen bij mij de kerst make-upkriebels al tevoorschijn... En bij jullie? 
Debbie:

Sem zit inmiddels in groep 6, Sinterklaas is een beetje over, maar hij is graag een steuntje in de rug voor neefje Evan van 3

Het perfecte kerstcadeau voor mams is er, haar favoriete parfum uit de jaren tachtig, Jil Sander Bath & Beauty wordt opnieuw uitgebracht. In The Essentials van Jil Sander vind je 4 klassiekers, geweldig!

Het Khloe''s Kardazzle palette van Khroma Beauty is mooi! Heel binnenkort verkrijgbaar in hun eigen webshop, ik hou jullie op de hoogte!

Gespot bij mijn plaatselijke drogist, The Top Ten van OPI, een superleuke set van 10 mini''s voor maar EUR 30,00! (ook online gevonden bij Asos)

Oh la la, L''Extrait van La Petite Robe Noire van Guerlain is wel heel schattig! Zie dat kwastje dan!

NYC en Miss Sporty verwennen ons weer met nieuwe producten, binnenkort laten we zeker swatches zien!

Pupa brengt Nail Art Mania Bubbles uit! Ze lijken wel een klein beetje over Ciaté Caviar Manicure, maar zijn goedkoper (EUR 12,95) en makkelijker verkrijgbaar. Binnenkort houden we een winactie!

De Essie wintercollectie is leuk!! Ze zijn hier en daar al gespot in de winkels, binnenkort ook hiermee een winactie

Tussen het werken door moet er ook nog eten klaargemaakt worden, dit zijn de ingrediënten voor een van mijn succesrecepten...al is het belangrijkste ingredient niet te zien op de foto. Wat zal het worden?

En ik heb natuurlijk meegeholpen aan de Unicef actie van RTL Boulevard! Stuur een SMS naar 4333 met de tekst Unicef, kost (eenmalig) EUR 2,00 en er worden 5 kinderen mee geholpen door vaccinaties. Doen!

 
Als jullie ons volgen op Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via Twitter geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Wendy (@wenvers) of Lianne (@liannesieverink). Volgende week weer een overzichtje van de leukste foto''s.
 
Deel dit artikel
Back to top