Fashion

Editor's shopping tip - fashion musthaves @ Shoeby

In deze nieuwe rubriek kijken vijf hoofdredactrices van EEN media naar bekende en minder bekende webshops. Deze aflevering van Editor''s Choice speuren de dames het volledige assortiment van Shoeby na, op zoek naar de meest interessante items. Wat zijn de favoriete producten uit deze webshop van de hoofdredactrices?


Danique Hoofwijk, hoofdredacteur Girlscene.nl
Keuze: Zwarte peplum top
''Peplum doet het altijd goed! Classy boven een kokerrok of juist stoer en vrouwelijk boven een jeans. Los dat peplum lekker multifunctioneel is, past het ook bij vrijwel elk figuur of je nu goed gevormde heupen hebt of juist niet zo volumineus in de heupjes bent!''

Claartje Schröder, hoofdredacteur Vrouwen.nl
Keuze: Goed gesleuteld!
"In mijn vrijgezelle dagen droeg ik vaak een ketting met sleutel. Geeft je gegarandeerd aanspraak in de kroeg! Of je nu zegt dat het je huissleutel is, de sleutel van de kluis van je oudtante of (hoe corny) de sleutel naar je hart. Heerlijk, multifunctionele accessoires!"

Karin Broeren, hoofdredacteur Ze.nl
Keuze: Schoudertasje met schattige strik
"Ik vind al de gekleurde clutches- en tasjestrend heerlijk! Vooral met uitgaan is het een uitkomst. Waar ik vroeger m''n geld enzo in m''n laars of bh propte - tres charming - kunnen al m''n make-upjes en andere benodigdheden nu in dit vrolijke tasje. Ik hou af en toe wel van zoete meisjes-musthaves en dit tasje inclusief strikje valt ook zeker in deze categorie!"

Debbie Zwiers, hoofdredacteur Beautyscene.nl
Keuze: Tweed "Chanel" jasje
"Helemaal van nu en toch een klassieker, het tweed "Chanel" jasje, deze versie is wat korter en goed te combineren met een langere top. Draag op een skinny broek of op een mooie zwarte kokerrok voor een chique look, combineer met hoge zwarte enkellaarsjes om het helemaal af te maken maar met een paar stoere bikerboots kan het ook prima. Parels zijn optioneel...en mooie nagellak onmisbaar."

Esmée van Rijn, hoofdredacteur Fashionscene.nl
Keuze: Wolven T-shirt
"Ik ben helemaal in to the dierenkoppen. Tijgers, leeuwen, wolven het kan mij niet gek genoeg. Ik kies dus voor dit wolven T-shirt van Eksept. Super leuk bij een nette outfit met een zwarte blazer of bij een stoere look met een biker jack."

Wat is jouw favoriete item bij Shoeby?
Door de hoofdredacteuren

Deel dit artikel
Back to top