Nagel & Handen

Kerstnagels 2012 - Dior Grand Bal nagellakken swatches

De nagellakken van de Dior Grand Bal collectie moeten je vast opgevallen zijn toen je het artikel over de collectie bekeek. Dit keer geen strakke, rechthoekige verpakkingen maar schattige bolle potjes met een rond, goudkleurig dopje. Natuurlijk helemaal in het klassieke Grand Bal thema en qua kleuren zeker ook erg klassiek, natuurlijk zijn jullie benieuwd naar de swatches. Kijk je mee naar swatches van allevier de lakjes?

Als je zo op een rijtje ziet staan dan vallen ze helemaal op met hun dikke buikjes! De inhoud van de nagellakjes is 12 ml, 2 ml meer dan je in een normal Dior nagellakje vindt. De dop is rond met platte kanten, hierdoor kun je de dop goed vasthouden en lukt lakken prima. De kwastjes zijn iets minder dik dan die van de andere Dior lakjes,  maar dat is echt maar een fractie kleiner, amper te zien.

De kleuren uit de Grand Bal collectie zijn klassiek : helderrood, parelmoer, goud en zwart met een gouden schittering. Misschien niet zo verrassend, maar je kunt er nooit de plank mee mis slaan. Op de foto''s hieronder heb ik alle lakjes in 2 laagjes aangebracht, Marilyn en Diva zijn ook al dekkend in één laagje.

Diorific vernis 011 Lady - parelmoer, tijdens het opbrengen moet je secuur zijn, strepen liggen op de loer en zijn niet helemaal te voorkomen, wel een zeer chique uitstraling


Diorific vernis 207 Diorling - goud, maar op een bescheiden wijze, niet al teveel bling bling, maar een tikje mat, fijn als je wel iets feestelijks zoekt maar het niet te opvallend wil laten worden


Diorific vernis 751 Marilyn - de klassieke rode creme nagellakm die echt rood is, dus geen roze of oranje ondertoon, maar puur rood, erg mooi en een zeer prettige formule


Diorific vernis 901 Diva - zwart met veel gouden shimmers, de spannendste van de vier en oh zo mooi, vooral in het (kaars)licht. Misschien durf je niet zo goed donkere nagellak te dragen, als je deze op doet, verander je zeker van gedachten!
Mooi! De formule van de Diorific nagellakken is fijn, niet te dik en niet te dun, waardoor het aanbrengen goed gaat en de laagjes snel drogen. De houdbaarheid is zeer goed, vergelijkbaar met de "normale" Dior nagellakken, die best een paar dagen blijven zitten zonder topcoat. Met topcoat verleng je dit natuurlijk nog wel een paar dagen, maar nagellakaddicts zoals ik, dragen een lak meestal maar enkele dagen....anders komen niet alle lakjes uit de stash aan de beurt!

De Dior Grand Bal Diorific vernis kost EUR 26,00 per stuk (12 ml), de collectie is zeer gelimiteerd aanwezig in Nederland, sommige winkels krijgen maar 2 of 3 van de lakjes. Wil je deze bijzondere flesjes niet missen, ga dan snel even kijken bij de Dior verkooppunten. Mijn favoriet is natuurlijk Diva, maar ook de klassieke rode Marilyn is onmisbaar (als je nog geen rode nagellak hebt....)

Kleine tip : sinds kort verkoopt De Bijenkorf Dior ook in hun online shop, de nagellakjes zijn daar nu nog verkrijgbaar!
Deel dit artikel
Back to top