Nieuws

ICI Paris XL Make-up talent by Dior - een impressie

Afgelopen zaterdag werd er in Hotel Arena in Amsterdam de finale gehouden van de jaarlijkse wedstrijd voor ICI Paris XL medewerkers. Uit de vele inzendingen en voorrondes is uiteindelijk Natasja Bremer gekozen als winnares, zij mag zich het hele jaar ICI Paris XL make-up talent noemen. Maar er was meer, wat dacht je van een sneak peek van de voorjaarscollectie van Dior? We like!

Helaas konden we niet bij het event aanwezig zijn, maar gelukkig hebben we wel prachtige backstage foto''s van de tien finalistes. Zij hebben al een behoorlijke lange weg afgelegd van verschillende voorrondes, ze zijn stuk voor stuk allemaal toppers. Een goede make-up artist is creatief, heeft veel productkennis, luistert naar de klant (of de opdrachtgever) en is er altijd op uit om een topresultaat neer te zetten. Met de prachtige Grand Ball producten van Dior was dat een feestje. De opdracht was om een catwalk look te creëren met de mooie producten uit de kerstcollectie van Dior
De jury, bestaande uit Christine Thyange (Head of Development and Training ICI PARIS XL Benelux), Tanguy de Ripainsel (Deputy General Manager Benelux Parfums Christian Dior), Tine Lafaire (Hoofdredacteur L’essence) en Marleen v/d Locht (Winnares ‘ICI PARIS XL Make-up Talent 2011 by Dior’), letten zowel op de totale look als op precisie en detail. Teint, ogen en lippen, het totaalplaatje moest voor 100 % in orde zijn en uiteraard werd de creativiteit van de deelnemers ook beoordeeld tijdends de catwalkshow.

Alvorens de jurymet de uitslag kwamen, maakte beauty-coach Thijs Willekes de publieksprijs bekend. Frenneke Wijnekus is dankzij de vele stemmen op de ICI PARIS XL website, verkozen tot publiekswinnares. Goed gedaan!

Maar de winnares van de avond werd Natasja Bremer, haar strakke look met grafische eyeliner en bordeauxlippen was volgens de jury de catwalklook! En zeg nu eens eerlijk, haar model ziet er "flawless" uit.
Natuurlijk mocht Natasja een mooie prijs mee naar huis nemen, o.a. een Dior couture item en een reis naar Parijs, maar misschien is de titel van ICI Paris XL Make-up talent by Dior 2012 nog wel de mooiste beloning!

Winnares Natasja Bremer en haar model

Ondanks dat het nog niets eens winter is, werd er tijdens het event een voorproefje gegeven van de lente collecties van Dior make-up! Prachtig en leuk om te zien, ik zie o.a. weer een nieuwe mascara (Dior Iconic overcurl) en nieuwe mono-eyeshadows. Maar er was meer....de Bow Tie lente collectie ziet er spannend uit, vooral het doosje linksboven in de koffer dat waarschijnlijk een blush is. Love it!


Dior Cherie Bow, lente 2013, pas in januari 2013 in de winkels! bron afbeelding Twitter ICI Paris XL

 Natuurlijk vertellen we jullie binnenkort meer over de nieuwe producten, maar omdat we nog even moeten wachten tot de producten in de winkels liggen doen we dat pas in december. Nog even geduld! 

Winnares Natasja zal je het komende jaar o.a. kunnen tegenkomen bij make-up events van ICI Paris XL, hou daarvoor zeker de website in de gaten en informeer eens bij jouw plaatselijke ICI Paris XL vestiging. Wie weet kan ze jou ook eens een catwalk look geven?

Deel dit artikel
Back to top