Fashion

Editor's shopping tip - musthaves @ Expert

In deze nieuwe rubriek kijken vijf hoofdredactrices van EEN media naar bekende en minder bekende webshops. Deze aflevering van Editor''s Choice speuren de dames het volledige assortiment van Expert na, op zoek naar de meest interessante items. Wat zijn de favoriete producten uit deze webshop van de hoofdredactrices?


Debbie Zwiers, hoofdredactrice Beautyscene.nl

 

Keuze: Braun Silk Epil wet & dry
"Vroeger, heel vroeger had ik een epileerapparaat waar de tranen spontaan van in mijn ogen sprongen (en dan stond hij niet eens aan). Dat was een martelwerktuig! Hoe anders is de Braun Silk Epil wet & dry! Ik onthaar oksels, benen en bikinilijn nu zonder pijn, gewoon onder de douche of zelfs in bad. Ik heb over de Silk Epil ook een review geschreven op Beautyscene, die je hier kunt vinden. Zeker een aanrader!"


Claartje Schröder, hoofdredactrice Vrouwen.nl

 

Keuze: Sennheiser hoofdtelefoon PMX60-II
“Als hardloper ben ik altijd op zoek naar oordopjes die goed en lekker zitten. Met een grote koptelefoon op zweet ik mijn oren eraf en in-ear-oordopjes stuiteren tijdens het lopen altijd uit mijn oren. Deze hoofdtelefoon is precies de gulden middenweg en weegt bovendien slechts 55 gram (dat is nog geen halve iPhone). Run baby, run!”


Danique Hoofwijk, hoofdredactrice Girlscene.nl

 

Keuze: Cupcakemaker
“Wie houdt er nu niet van cupcakes?! Wij op de Girlscene-redactie kunnen er geen genoeg van krijgen. Hoe zoeter, hoe beter... Met deze cupcake maker maak je acht heerlijke cupcakes in een paar minuten. We like! Je krijgt bij aankoop ook een decoratie spuitzak, vier decoratie spuitmonden en twee uitsteekvormpjes voor mini taartjes.”


Karin Broeren, hoofdredactrice Ze.nl

 

Keuze: Apple iPod Nano 8GB
“Mijn favoriet is natuurlijk een iPod! Ik kan niet zonder muziek, helemaal niet als ik in de trein naar mijn werk zit. Ik móet oordopjes met fijne muziek in hebben! Dat is voor mij gewoon een moment van ontspanning. Deze iPod Nano heb ik zelf ook en hij is zó fijn in gebruik. Ik kan echt niet zonder.”


Esmée van Rijn, hoofdredactrice Fashionscene.nl

 

Keuze: Braun Satin Hair Fohn
"Als ik mijn haar na het wassen niet even vijf minuten op z''n kop föhn, heb ik het kapsel van Mona Lisa. Ik heb nog een nieuwe nodig en ik heb heel goede verhalen over deze föhn gehoord. Lieve Kerstman, doe mij deze maar onder de boom!"

Wat is jouw favoriete item bij Expert?

Deel dit artikel
Back to top