Fashion

Editor's shopping tip - fashion @ Dress for less

In deze nieuwe rubriek kijken vijf hoofdredactrices van EEN media naar bekende en minder bekende webshops. Deze aflevering van Editor''s Choice speuren de dames het volledige assortiment van korting knaller Dress for Less na, op zoek naar de meest interessante items. Wat zijn de favoriete producten uit deze webshop van de hoofdredactrices?

Danique Hoofwijk, hoofdredatrice Girlscene.nl

Mijn keuze:
Cupcakes voor in bad

"Wat is er nu lekkerder dan een heerlijk warm bad na een hard werk-, studeer- of schooldag?! Heerlijk warm badderen met een rustgevend muziekje op de achtergrond om heerlijk te relaxen... met deze schattige ''badparels'', ook wel cupcakes in de heerlijke geuren: vanille en lavendel. Extra fijn: de parels hebben verzorgde oliën, er zitten geen conserveringsmiddelen of chemische toevoegingen, en ze bevatten cacaoboter en shea boter wat het badderen nog fijner maakt!"

Debbie Zwiers, hoofdredactrice Beautyscene.nl

Mijn keuze:
Fuchsia Miss Sixty mantel

"Deze lekkere felle fuchsia wollen jas van Miss Sixty is een schot in de roos voor mij, ik hou wel van een beetje contrast tussen mijn overwegende zwarte kleding en deze vrolijke jas. Perfect te combineren met mijn favoriete zwarte jurkjes en rokjes, de lengte is ook precies goed en hij is niet te dik, handig als je zoals ik meestal in de auto zit. Nu nog een bijpassende lipstick uitzoeken..."

Esmée van Rijn, hoofdredactrice Fashionscene.nl

Mijn keuze:
Vila blazer

"Met de feestdagen kies je al snel voor een jurkje. Ik ga dit jaar eens voor iets anders. Een smoking jasje of een pailletten blazer als deze is toch ook super feestelijk en sexy? Mooie pantalon en killer heel er onder, clutch in mijn hand en feesten maar!"

Claartje Schröder, hoofdredactrice Vrouwen.nl

Mijn keuze:
Witte blouse met strik

"Een poos geleden zag je ze overal, blouses met grote strikken. Wat mij betreft houden we ze erin: hoe groter, hoe beter (de strik, niet de blouse). Ik combineer dit statement piece met een kort leren broekje en stevige sleehakken. Mocht het koud worden dan kan er gewoon een wollen vest overheen - de strik redt zich wel."

Karin Broeren, hoofdredactrice Ze.nl

Mijn keuze:
Vila handtas

“Tijdens de feestdagen kan een glitterclutch echt niet ontbreken. Deze mooi ‘envelopclutch’ met bronze glitters is mijn favoriet! De kleur vind ik fantastisch en sowieso alles wat glittert en glimt vind ik rond de feestdagen geweldig. Zelf zou ik dit met een zwart jurkje en hoge hakken combineren. Leuk ook met bijpassende accessoires in dezelfde kleur!”

Bij Dress for Less shop je heerlijk lui vanaf de bank de meest aantrekkelijke koopjes tot wel 70% korting! De collectie telt gemiddeld 8000 artikelen van 350 modelabels. Elke week worden de nieuwe koopjes aangevuld. Je kunt gemakkelijk betalen via iDeal, Vooruitbetalen, creditcard, Paypal en direct overboeken. Ondervind je nu toch een probleem of zit je met een vraag dan kun je terecht bij de klantenservice die elke werkdag bereikbaar is of je kunt mailen!

Nog leuker: als je voor 18.30 uur je bestelling plaats wordt deze nog op dezelfde dag verzonden. De gemiddelde bezorgtijd ligt tussen de 3-4 dagen. Maaaaar let op: het is en blijft een online outlet, dus wanneer een product uitverkocht is, dan kan deze niet meer nabesteld worden. Op = op!

Heb jij al iets leuks gezien in de webshop van Dress for Less?
Deel dit artikel
Back to top